2777
2789
عنوان

کمک برای صیغه

445 بازدید | 31 پست

میخوام با نامزدم صیغه کنم 

قبل از ازدواج باید به عاقد بگم صیغه انجام دادیم؟

یا اگه خدایی نکرده جدا شدیم و با یه نفر دیگه ازدواج کردم باید به عاقد بگم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرت باید ببخشه

حالا چه بخوای باخودش عقد کنی یا بایکی دیگه

اون باید بگه که دیگه صیغه تموم شده یجورایی

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤

بله باید ب عاقد بگی قبلا صصغه ی محرمیت خونده شده .

اگه مهریه قرار دادید یا باید بگیری یا ببخشی ب داماد بعد عقد ازدواج دائم کنی .

دختر منم همین بود صیغه محرمیت خوندیم با سکه قبل عقد همه رو بخشید ب داماد وعقد دائم کرد .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
صیغه دیگه چه صیغه ای هست خوب عقد دایم کن  

ن برا بعضیا لازمه مثلا منو همسرم چون راهامون دور بود برا خرید اینا ک یکی دو روزه اوکی نمیشه 6روز قبل عقد صیغه شدیم.

اسی قبل جاری شدن عقد ب عاقد بگو

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
بله باید ب عاقد بگی قبلا صصغه ی محرمیت خونده شده . اگه مهریه قرار دادید یا باید بگیری یا ببخشی ب دا ...

ممنونم اگه برای اینده اگه مشکلی پیش اومد و با یکی دیگه ازدواج صورت بگیره باید گفته بشه به عاقد؟

چرا میخوای صیغه شی؟ خوب عقد کن

برای دوران نامزدی صیغه میکنن برای آشنایی محرم میشن تو شناسنامه ثبت نمیشه راحت میتونن بهم بزنن ب نفع دختره .هروقت ب شناخت رسیدن عقد دائم میکنن

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
من یکی از درک این موضوع عاجزم 

مگه میخوان چیکار کنن

خب میخوان قبل عقد اشنا بشن باهم‌

یا برن خرید محرم باشن راحتترن 

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤