2777
2789
عنوان

کمک برای صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 31 پست
من یکی از درک این موضوع عاجزم 

پیچیده نیس گلم خودم از مخالفای سرسخت صیغه ام ولی ازاوناش ک واسه امیال جنسیه ن این موارد. برا ادمای مذهبی و نیمچه مذهبی خب محرم بودن راحت تره

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سلام. ازدواج موقت مدت و زمان مشخصی داره و بعد از اون مدت محرمیت تمام می شود. اگر محرمیت شما قبل از عقد دائم تمام شده باشد که هیچ. اگر تمام نشده نامزد شما که الان شوهر صیغه ای شما محسوب می شود می تواند مدت باقی مانده صیغه را ببخشد و صیغه شما تمام می شود و باز هم نیازی نیست به عاقد چیزی بگید. حالا اگر بعد از اینکه با کسی ازدواج موقت کردید و کار شما به ازدواج دائم نکشید و خدایی نکرده از هم جدا شدید دو حالت پیش میاد. اگر بین شما نزدیکی اتفاق افتاده بود که اخلاقا باید این موضوع رو به نامزد آیندتون بگید ولی اگر نزدیکی بین شما اتفاق نیوفتاده بود نیازی نیست در مورد گذشته چیزی به نفر بعد بگید و می توانید داشتن هر گونه رابطه ای را کتمان کنید چون اساسا حقی برای کسی ایجاد نمی شود که این کتمان شما ظلمی به نفر آینده باشد. در کل سعی بفرمایید اگر باکره هستید ازدواج موقت نکنید و اگر برای خرید قبل ازدواج و یا محرمیت کوتاه مدت با کسی صیغه خوندین سعی کنید نزدیکی انجام ندهید تا خدایی نکرده بعدها هم حقی از شوهر آیندتون ضایع نشود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.