2777
2789
عنوان

درد چرخشی فیبرومیالژی دارو

4863 بازدید | 34 پست

سلام دوستان کسی هست به این درد چرخشی که هر روز یجا از بدن هست و بهش میگن فیبرومیالژی مبتلا شده باشه؟ و خوب شده باشه؟

توروخدا اگه کسی خوب شده بیاد بگه درمانش و داریوش چیه.

من طی یک فشار عصبی به این درد مبتلا شدم.و از دکتر رفتن دیگه خسته شدم و دردش داره دیوونم می‌کنه.

روانکاوی و مشاوره واقعا معجزه س البته پیش مشاور خوب،نه هر مشاوری

رفتم پیش روانپزشک که قرص ضد اظطراب داد ولی من نخوردم.چون داروهای اعصاب بشدت عوارض داشت برام و نخوردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم پیش روانپزشک که قرص ضد اظطراب داد ولی من نخوردم.چون داروهای اعصاب بشدت عوارض داشت برام و نخوردم ...

خب عزیزم داروتو دکتر عوض میکرد یا دکترتو عوض میکردی

دارو خیلی واجبه برای این موارد، بعد ۴ تا ۶ هفته اثر میکنه و حالت روز به روز بهتر میشه

ولی روانپزشک و روانکاو مکمل هم هستن

شما هم باید دارو بگیری هم مشاوره بگیری و ادامه بدی تا مسئلت حل بشه

2804
خب عزیزم داروتو دکتر عوض میکرد یا دکترتو عوض میکردی دارو خیلی واجبه برای این موارد، بعد ۴ تا ۶ هفته ...

عزیزم بهم فلوکستین داد.بعد این دارو مال اونایی که افسردگی شدید دارن. در صورتی که من طی یک شوک عصبی به این درد چرخشی فیبرومیالژی مبتلا شدم.و مشکل دیگه ای ندارم.بعد که تحقیق کردم دیدم این دارو ها اکثرا خواب آوره همشون.

و من نمیخوام کل روز خواب باشم.

از طرفی دردش که هر روز باهام هست داره دیوونم می‌کنه نمی‌دونم چیکار کنم واقعا...

عزیزم بهم فلوکستین داد.بعد این دارو مال اونایی که افسردگی شدید دارن. در صورتی که من طی یک شوک عصبی ب ...

گلم من الان ۴ساله داروی اعصاب میخورم که نجاتم داده زندگیمو بهم برگردوند، ۳تا قرصه که دوتاش حتی باعث میشه درطول روز از حالت افسردگی فرد خارج بشه، یکیش برای شبه که فقط باعث میشه فرد ۷ تا ۸ ساعت بخوابه

شما دکترتو کاش عوض کنی، خیلی داروهای خوبی الان هست

مهم اینه که دکتر حاذق و آشنا باشه به این داروها

و یچیز دیگه

داروها ممکنه بصورت مشترک استفاده بشه

مثلا دارو اسکیزوفرنی رو برای افسردگی و اضطراب هم استفاده میکنن و تاثیر داره

عزیزم بهم فلوکستین داد.بعد این دارو مال اونایی که افسردگی شدید دارن. در صورتی که من طی یک شوک عصبی ب ...

منم بخاطر یه فشار عصبی شدید درد چرخشی گرفتم ۵ ماهه فقط میچرخید و بدتر شد در نهایت بهم قرص افسردگی و ضد اضطراب و ضد درد داده حتما استفاده کن که زودتر خوب بشی

اره دارم رفتم روانپزشک تحت درمانم دردام خیلی تیز و سوزن سوزن بود

الان دارید دارو مصرف می کنید؟ تاثیری هم داشته ؟ منکه داروها برام اثری ک نداشت هیچی عوارضشم داشت دیوونه ام می کرد   

خدا شفامون بده ایشالا

اگه کسی با درمان دارویی خوب شد ب بقیه هم اطلاع بده لطفا دوستان 

2809