2777
2789
عنوان

درد چرخشی فیبرومیالژی دارو

| مشاهده متن کامل بحث + 4884 بازدید | 34 پست
اره سوزش درد چرخشی گزگز سرگیجه لرز همش برا اعصابه همشم بخاطر طرز زندگی خودمونه همشم با هرنوع قر ...

سرترالین خودش ضد اضطرابه ک مثلا ! باهاش چی میخوری بعنوان ضد اضطراب؟

من سرگیجه و لرز ندارم، هر چی می خورم زیر دنده چپم تیر می کشه می زنه ب پشتم بدنم هم سوزش می گیره مخصوصا دست و پام

ولی من کسی ندیدم با این قرصا خوب بشه اینا علائم رو از بین هم نمیبرن فقط تو بلند مدت شدتش رو کم می کنن، وقتی هم قطعشون کنی برمی گرده همه چی، بعد هم این قرص ها مصرف بلند مدتش عوارض جبران ناپذیر داره، من هر تخصصی رفتم مث نقل و نبات ازینا ب مریضا می دادن براشونم فرقی نداشت طرف چشه! آسنترا ک انگار پای ثابت نسخه دکتراست! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرترالین خودش ضد اضطرابه ک مثلا ! باهاش چی میخوری بعنوان ضد اضطراب؟ من سرگیجه و لرز ندارم، هر چی می ...

والا خوب بوده ضد افسردگیه این دردا درد اعصاب و استرسه من تمام این حالتاشو داشتم ب مرور دردا میفتن روان هم مثل جسم بیمار میشه دیگه

2804

با سلام

درد مزمن یا سندرم درد مزمن  نوعی از انواع درد است که با عناوین دیگری از قبیل درد سوزشی کند، درد مبهم، درد ضربان دار و درد تهوع‌آور نیز شناخته می‌شود. این درد می تواند مشکلات جسمی و روانشناختی زیادی برای کسانی که آن را تجربه می کند، ایجاد کند.

چنانچه بارها شنیده اید بخش زیادی از این دردها منشا روانی دارند و شناسایی این عوامل می تواند کمک زیادی به بهبود آن ها نماید.

این پژوهش توسط جمعی از محققان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام می شود و همکاری شما عزیزان می تواند کمک بزرگی در جهت پیش برد کار نماید.

لطفا چنانچه مدتی است که ابا ین نوع درد دست به گریبان هستید، با تکمیل این پرسشنامه ما را یاری کنید.

به پاس قدردانی از همکاری شما درصورت تمایل پکیج مدیریت استرس برایتان ارسال خواهد شد. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecXfoBxCxK-I7E_3T-Gc7khPHWYaF1P2xcXNVEodru7K_tNQ/viewform?usp=sf_link