2777
2789
عنوان

خانم های باردار بیاین بگین ماه چندین و چند کیلو اضافه کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7383 بازدید | 258 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسنیه جون تو همین دو هفته آینده با همسرت برو و سرویس تخت و کمد بگیر بعد به مامان بگو من گرفتم اگر دوست داشتن حساب میکنن اگر نه هم هیچی شیشه شیر ممکنه اصلا استفاده نشه صبر کن تا اونموقع که نی نی اومد ان شاءالله اگر دیدی زیاد استفاده میشه یه شیشه بگیر دیگه چی گرفتن که باب میلت نیست؟
رز حتما یادش رفته خوب بهش زنگ بزن همه دکترا دو تا نسخه رو با هم می نویسن یکی برای سونو یکی برای از خون شایدم دترت پولکی هست می خواد یه بار دیگه پول ویزیت ازت بگیره
پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت
اسباب بازی های ارزون چند تا لباس و شلوار حوله پستونک جوراب قنداق تازه کالسکه رو هم می خواستن بگیرن شانس که مغازه داره نداشته! شایدم اگه خودم میرفتم همینا رو می خریدم ولی چون از من نظر نخواستن اصلن به دلم ننشستن امیدوارم منظورمو منتقل کرده باشم شایدم به خاطر قضیه جهیزیه عقده ای شدم
پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت
ولی احساس می کنم که این حقه منه که لذت خرید سیسمونی برای بچه م رو به همراه همسرم بچشم
شایدم اگه خودم میرفتم همینا رو می خریدم ولی چون از من نظر نخواستن اصلن به دلم ننشستن درسته همینطوره گلم چیز خاصی نگرفتن که نشه کاریش کرد ولی میتونی بقیه وسایل زودتر خودت بگیری یه کار بهتر هم اینه که بگی مامان جون فردا بریم بقیه وسایل بگیریم؟ بعد با اصرار قرار بذارین یه جا و برین خرید کنین یا بگو صبر کنیم معلوم بشه جنسیتش بعد با هم بریم خرید کنیم اینو همش تکرار کن تا متوجه بشن