2777
2789

هر چقدر بهش محیت می کنم و ازش مس خوام که حتی یه تلفن ساده رو وقتی می بسنه منم جان بگه نمی تونه بگه و همش در مقایل درخواست من سکوت می کنه ، کلا غده انگار عارش میاد از این کارا و قربون صدقه رفتن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر منم اینجوریع

تو عمل حرف نداره 

ولی کلامی بیان نمیکنه 

این برمیکرده ب  ریشه تربیت خانواده مخصوصا مادر

کلا مادرشوهرن اهل محبت کلامی نیس بچه هاشم بلد نیستن

تو همانی ک دلم لک زده لبخندش را  

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :

اینکه شوهرت محبت کلامی نداره و در برابر ابراز علاقه سکوت می‌کنه، ممکنه دلایل مختلفی داشته باشه که هم به نوع شخصیت و تربیتش مربوط باشه و هم به شیوه‌های ابراز محبت که متفاوت از تو باشه. اول باید بدونی که این مسئله نشونه‌ای از بی‌علاقه بودن یا کم‌محبتی نیست؛ بلکه بیشتر یک تفاوت در نوع بیان محبت و نیاز به شناخت بهتره. در ادامه بهت چند راهکار پیشنهاد می‌کنم:

---

چرا ممکنه شوهرت اینطوری رفتار کنه؟

1. سبک تربیتی و فرهنگی:
شاید در خانواده‌ای بزرگ شده که محبت کلامی زیاد نبوده و عادت نکرده از این طریق احساساتش رو بیان کنه.

2. نوع شخصیتش:
بعضی افراد درون‌گرا هستن و ترجیح می‌دن محبتشون رو از طریق عمل نشون بدن، نه کلام. ممکنه با کارهایی که برایت انجام می‌ده، عشقش رو ابراز کنه، ولی این کارها برای تو ملموس نباشه.

3. احساس فشار:
اگر بارها ازش خواستی که محبت کلامی داشته باشه و او نتونسته انجام بده، ممکنه احساس کنه تحت فشار قرار گرفته و به همین دلیل مقاومت بیشتری نشون بده.

---

چطور می‌تونی این موضوع رو بهتر کنی؟

1. به شیوه محبتش دقت کن:
شاید شوهرت به جای کلام، محبتش رو با کارهایی مثل خرید، توجه به نیازهای روزانه، یا کمک کردن نشون می‌ده. به این شیوه‌ها توجه کن و بهشون ارزش بده.

2. به تدریج عادتش بده:
به جای اینکه ازش بخوای یک دفعه قربون‌صدقه بره، ازش درخواست‌های کوچیک‌تری داشته باش. مثلاً بگو:

"می‌دونی وقتی می‌گی جان، چقدر حس خوبی بهم می‌ده؟"
اینطوری فشار از روش برداشته می‌شه و کم‌کم به این کار عادت می‌کنه.

3. تفاوت‌ها رو درک کن:
بدون که محبت کلامی شاید برای تو نیاز باشه، ولی برای اون ممکنه غیرطبیعی باشه. این تفاوت رو بپذیر و روش تمرکز کن که از روش‌های دیگه محبتش رو ببینی.

4. خودت الگوباش:
تو همچنان محبت کلامی‌ت رو ادامه بده، ولی توقع نداشته باش همون لحظه پاسخی بشنوی. این کار به مرور تأثیرش رو می‌ذاره.

5. زمان مناسبی برای صحبت انتخاب کن:
وقتی هر دوتون آرامش دارین، مثلاً بعد از یک روز خوب یا یک خاطره شیرین، بدون گلایه و با لحن محبت‌آمیز ازش بخواه که گاهی کلامی هم محبتش رو نشون بده.

6. مشاوره زوجین:
اگر احساس می‌کنی این موضوع تأثیر زیادی روی رابطه‌تون گذاشته، مشاوره گرفتن از یک روانشناس زوج‌درمان می‌تونه بهتون کمک کنه تا روش‌های ابراز محبت همدیگه رو بهتر درک کنین.

---

چند نکته مهم:

یادت باشه که تغییر نیاز به زمان داره. اگر خیلی سریع توقع داشته باشی، ممکنه اون رو بیشتر عقب بکشی.

سعی کن از رفتارهای مثبتش بیشتر تعریف کنی تا انگیزه بگیره.

هر کسی به شیوه خودش محبت می‌کنه. اگر واقعاً درک کنی که او بهت علاقه داره، شاید این موضوع کم‌اهمیت‌تر بشه.