2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000404 بازدید | 25337 پست
آقای فدورا میخواستم ببینم شما فقط برای ترکیه هتل رزرو میکنید یا نه؟ میشه برای بانکوک برای این هتلی که لینکشو گذاشتم نرخ بهم بدین؟ برای ده مرداد* هفت شب* یک اتاق دو تخته میخواستم ببینم چقدر در میاد هزینش ممنون هتل نووتل سیام اسکوئر.....دو نفر بزرگسال http://hotels.etrip.net/Hotel/Novotel_Bangkok_on_Siam_Square.htm

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکواریوم که شاتل رایگان نداره باید بری اکسارای با مترو یا اتوبوس از اونجا متروی اکسارای را سوار بشی کجا تپه پیاده بشی تمام مسیرها تابلو داره راحت پیدا میکنی برای اولیوم هم از تقسیم سوار فونیکولر میشی میری کاباتاش از اونجا تراموا سوار میشی ایستگاه زیتون بورنو پیاده میشی دلموش داره میبره جلو اولویوم از اکباتان اکسارای هم میتوانی بری
اینجا ایران است....حوا بودن تاوان سنگینی دارد...
کلا از تقسیم نخواهید اتوبوس سوار بشی باید با فونیکولر که تو خود تقسیم تابلو داره عکس مترو است به ام نوشته میانی ایستگاه مترو داخلش که رسیدی تابلوی فونیکولر را میبینی زده کاباتاش میری کاباتاش از اونجا تراموا داره به همه جاها ایستگاه داره
اینجا ایران است....حوا بودن تاوان سنگینی دارد...
خانم شکلات لطفا حرف بیجا نزنید.دلیلی نداره من تبلیغ سایتی رو. بکنم. من خودم همیشه به استانبول به همین شکل سفر میکنم.و چون مطمین هم هست. و اکثرا از تور برایم ارزانتر تمام میشود از آن استفاده میکنم.اگر کارمند آژانس بودم نیازی به این حرفا نبود که به نظر شما باقی دوستان رو یه مشت گاگول فرض بکنم،پس لطفا درست صحبت کنید
...
آتیسا خانم،هتلتون عالیه.بهتون قول میدم لذت میبرید.میدنی چرا؟چون از در هتل که بیرون میآید تنها 3 دقیقه بعد وارد میدان تکسیم میشید.انواع کافه ها رستورانهای باحال نزدیک هتل هست.پرواز اطلس جت هم خیلی خوب و با ایرباس های مدرن 321 جوان اطلس انجام میشه و کیفیت بالایی داره.
در رابطه با ترانسفر اطلس جت دقیقا هر شب ساعت یک سرویس ترانسفر اطلس از م آرژانتین انجام میشه.
ضمنا فروم استانبول خیلی خوبه و نصف روز کامل وقتتونو میگیره
خوش باشید
...
سلام من یک سوالی داشتم خواهش میکنم اگه کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه. کدوم پارک آبی استانبول خوبه و اینکه حتما باید مایو باز پوشید یا از این مایو اسلامی ها میشه پوشید. و اینکه بلیط و چطوری تهیه کنیم