2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000399 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چند تا هتل که دسترسیش به تراموا ومترو خیلی راحت باشه و بیشتر نزدیک شیشلی باشه بهم معرفی کنید لطفا"
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
نه عزیزم میتونی خودت تهیه کنی مامان اریا بد من میتونم ازتون یه چند تا سوال در باره مهاجرت بپرسم و اینکه شما از چه طریقی قصد مهاجرت دارید ؟ هتل هم لاسگرادا عثمان بی بود رامادا هم همون عثمان بی بود تو شیشلی هم جواهیر هست ولی خب با اژانس های ایرانی کار میکنه تو بوکینگ بزنی هتل های اون منطقه را هم بهتون میده
اینجا ایران است....حوا بودن تاوان سنگینی دارد...
عروس کوچولو همشون را میتونی خود اونجا بلیط بگیری هر دوتاش هم اتل رایگان داره ولی من ازش استفاده نکردم دلموش هم دار ن تا اونجا روی خود دلموش ها نوشته ویالند را نمیدونم کدوم پارک ابی را میخوای بری ولی هر دو تاش ساعت و جایی که شاتلش وایمیسته را تو سایتش نوشته
ساناز جون در خدمتم عزیزم ولی اجازه بدخ از سفر برگردم بعد بهتون جواب بدم . اطلاعات الانم فقط در حد اینترنته و متاسفانه به وکلا و مشاورین اینجا اعتماد ندارم . فقط آقای فدورا یک سری راهنمایی منو کردند که طبق اونا میخوام سفر رو انجام بدم و نهایت تصمیمون رو قطعی کنیم .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
من هتل لارس پارک رو واسه 4 شب و 5 روز با پرواز اطلس جت گرفتم 1600 پرواز چارتر هست و 5 صبح رفت و 23:45 برگشت . یعنی یه روز رو کامل داری . هم از اینطرف که میری و هم از اونطرف که برمیگردی . با بیمه و ترانسفر فرودگاهی . از تهران هم گفت ساعت 1 صبح تو میدون آرژانتین ون های اطلس جت تا فرودگاه میبرن . ( البته اگه راست گفته باشه آژانس ) البته من 4 روز پیش گرفتم نه 3 - 4 ماه پیش چون در اونصورت شاید ارزونتر درمیامد . ولی سفرهای یهویی اینشکلی میشه دیگه . بار اولم هست و به توصیه یکی از دوستام که گفت راضی بوده از هتل گرفتم وگرنه دوست داشتم تو سلطان احمد یا سیرکچی بگیرم . ببینیم بخت و اقبالمون چی از آب در میاد !! از راهنمایی همه یه سری مطلب درآوردم ولی میدونم بریم اونجا آخرش گیج میشیم . چند تا مطلب که آخرش درست نفهمیدم : 1- ما دو تا خانم هستیم میریم و دوست داریم تور تنگه بسفر رو شب یا حداقل غروب بگیرم آخرش نفهمیدم از کجا باید بلیط بگیرم از امینونو یا کاباتاش ؟ 2- ساحل شنی میگن تو جزیره دوم هست واسه شنا چون ما تو پلاژ های خصوصی نمیتونیم بریم . اگه از کاباتاش بلیط واسه جزایر بخوایم بگیریم مستقیم میره بیوک آدا و توی اون جزیره واینمیسته ، پس از کجا بلیطش رو بگیریم ؟ اصلا" اسم اون جزیره با ساحل شنی رو کسی میدونه چیه ؟ 3- ما بیشتر میخوایم بریم واسه دیدن نه خرید ، چون پول زیاد نداریم که خرید کنیم ولی فروم استانبول رو چون آکواریوم هم توش هست رو میریم اونم روز آخر ، چقدر وقت لازمه واسه گشتن تو اون فروم ؟
سلام دوستان.ما سال قبل براى خرید ملک به استانبول رفتیم البته به منظور استفاده ملک در تابستان.از جند ابارتمان دیدن کردیم که بیشتر انها در منطقه بیابانى و بسیار دور از مرکز شهر بودند و یک واحد ابارتمان یک خوابه 50 تا 60 مترى را حدود 180 تا 220 هزار لیر قیمت دادند و مى کفتند که یکى از شرایط کرفتن اقامت با خرید ملک اینه که به مدت حدود 5 سال و هر سال به مدت حدود 10 ماه به صورت مداوم در ترکیه باشید.یعنى اینطور نیست که فقط با خرید ملک به شما اقامت ترکیه را بدهند و کرفتن اقامت دائم ترکیه به این اسونى که مى کویند نیست.
آتیسا ازکاباتاش کشتی تمام جزیره ها نگه میداره غیر از اون ساحل فلوریدا هم تو خود استانبول شنی است فروما را بخوای کامل همه مغازه ها را ببینی خیلی وقت میبره مرکز خرید بزرگی است اسکیت هم داره
این جزیره که غیر از بیوک است و ساحل داره و پلاژ اختصاصی نیست معمولا مسافر های زیادی پیاده مبشن یک جزیره مونده به بیوک بود ولی پلاژ بیوک هم خیلی خوب بود