2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015416 بازدید | 66527 پست
آیدا جان کشیدن تامپون مگه درد نداره؟ تازه 2.3روز هم بمونه سخت تر میشه که... اصلا نمیشه تامپدن نذاره یا حداقل زود بکشه؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
آیدا جان کشیدن تامپون مگه درد نداره؟ تازه 2.3روز هم بمونه سخت تر میشه که... اصلا نمیشه تامپدن نذاره یا حداقل زود بکشه؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزانم لبخند آیدا بانو منیر جون... من دیروز قالبم رو برداشتم و یکم سبک شدم میگم یه کم چون وقتی قالبم و برداشتم بالای بینیم سمت چپ نزدیک چشمم یهو اندازه یه تیله ورم کرد دکتر با تمام زوری که داشت فشارش داد :( که پخش بشه تو کل بینیم نمیتونم فشاری که داد و کارایی که کرد و حتی توضیح بدم ولی واقعا تو دو دقیقه بیشترین دردی که می شد کشید و تحمل کردم...... دلیلشم نمیدونم دکترک چیزی نگفت :( گفت خوب میشه بینیم که از گچ در اومد خیلی ناز بود خیلی کوچولو و خوشگل و جمع و جور بود ولی بعد از کارای دکتر الان اندازه اولش ورم کرده از بالای تیغه بینیم بین ابروهام تا دم پره ها یکسره شده از شدت ورم.... خیلی می ترسم........ اگه نخوابه چی :( یه کم که بینیم و فشار میدم انگار زیر بینیم پر از آب و خرده های غضروفه :| دردم میکنن غضروفا :( می ترسم همه اش که نکنه ورم بخوابه غضروفا کج و کوله بمونن رو بینیم............... اصلن خیلی غصه دارم چرا هیشکی اونجا بینیش مثل من نشد همه ورم کردن ولی یک دست واسه من فقط بالای بینیم ورم کرد :( دکتر خودش پخشش کرد :( ............ بعدش دکتر برام آمپول دگزا نوشت گفت امشب بزن حتما منم زدم این قسمت بدش بود... قسمت خوبش رو هم بگم امروز صبح که بیدار شدم فکر کنم بخاطر دگزا خیلی سر و صورتم سبک شده بود ورمام فرقی نکرد ولی خیلی سبک تر شده بودم بعد یهو متوجه شدم که دارم با بینی نفس میکشم......... وای خدا میدونه چقدر خوشحال بودم اون لحظه منتظر شدم مامانم بیدارشه بغلش کردم گوشم و بردم نزدیک صورتش که صدای نفس کشیدنم و بشنوه بعد از دستم و که کرم زده بودم بو کردم گفتم مامان دوباره بو ها رو میفمم رفتم از رو میز یه گردو برداشتم خوردم گفتم مزه ها رم دوباره متوجه میشم واااااااااای این یه هفتهمن مردم بدون اینکه مزه ی چیی رو بفهمم بویی رو متوجه بشم و نفس بکشم.......... الان باز بینیم کیپ شده ولی مهم نیست دیگه حداقل خیالم راحته که راهش بازه... تو بینیم هنوز دو تا سیلیکن هستش که بخاطر انحراف شدیدم گذاتتشون دکتر... اونا رو باید هفته بعد بکشم... میگن درد داره :| ولی من واسه تامپون برداشتن و قالب برداشتن اصلا درد نکشیدم ( فقط واسه اون ماساژای کشنده دکتر اذیت شدم که اونم اونجا 20 نفر آدم بودن هیچ کدوم نیاز نداشتن شانس خوشگل من واسم نیاز شد............. ) دیگه در آوردن این ورقه ها رو هم تحمل میکنیم خواهر :)) ... هنووووووووووووووووووووووووووووووووز خیلیییییییی واسه اظهار نظر زوده خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی ولی من در کل از شکل ظاهریم میزان سر بالا بودن ( با توجه به اینکه میدونم چند میلیمتر هم میاد پایین ) راضیم.... ایشالا که ازینجا به بعدش روند بهبودی باشه و اون چیزایی که میترسم ازش رفع بشن.......
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
کتانه جون مرسی من چند روز پیش یه نمونه عمل پسر از دکتر حبیب سهرابی دیدم واااااااااااااااااااااااااااای به قدری قشنگ و مردونه و شیک و متناسب یه جنتمل بود که اصن نمیتونستم پسره رو نگاه نکنم به نظرم به برادرت بگو یه سر بره مطبش عکساس سایتش به روز و جدید نیست این اواخر من کارای قشنگ و طبیعی و شیک ازش زیاد دیدم من خودم چون یه کم فانتزی دوست داشتم پیشش نرفتم وگرنه حتما حتما حتما پیش اون عمل میکردم مریضاشم همه بعد عمل حال خوبی دارن من دو تا از دوستام پیشش عمل کردن هزینه عملشم در کل با کلینیک و همه چی 4 تومنه الان...
مرسی منیر جون.... خدا کنه خیلی زیاده ورمش............. اصن هیچکس و اینجوری ندیدم که از بالای تیغه تا بالای پره هاش یکسره بشه از شدت ورم.... :( هیچیم به آدمیزاد نرفت توو این عمل :(
درود بر همه دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه چند نکته رو فراموش نکنید چون ازم پرسیده بودن بهتر بود اینجا بیان شه دکتر با توجه به بودجه و سلیقه ی شما مشخص میشه پس اینکه یه دکتر خوب معرفی کنید لزوما سوال درستی نیست سعی کنید رنج قیمتی که مد نظرتون و سبکی که می پسندید رو حتما بگید تا دوستان عزیز راحت تر کمکتون کنن 2. در مورد عمل با لیزر من چند بار تا حالا شنیدم و گفتن که دکتر صفوی گفته با لیزر عمل میکنم من حقیقتش دو بار تا حالا عمل بینی رو از نزدیک دیدم اما درکش برام سخته که لیزر کجای عمل به کار میاد اگر کسی اطلاعات دقیق تری داره خوشحال میشم بهم کمک کنه و توضیح بده لیزر در چه مرحله ای استفاده میشه 3. نظرات دکترها در مورد اتفاقات بعد عمل متفاوت هستش اما چیزی که بین همه مشترکه به پشت خوابیدن ، عدم بلند کردن اجسام سنگین، کمتر استفاده کردن از عضلات صورت و چیزهایی مشابه این هستش در مورد تامپون ، نحوه چسب زدن ، مدتش و ... باز نظرات متفاوته که بهترین گزینه اعتماد به خود دکترتون هستش موفق و شاد باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
مورد چهارم الان یادم اومد :) عکسی که برای یکی از بچه های همین تاپیک بود http://8pic.ir/images/fg8rk3eharcoe4b9ebsg.jpeg ( این عکس برای چند ماه بعد از عمل هستش برای الان نیست) که البته با دکتر سامی عمل کرد اگر تایپک های قبلی رو نگاه بندازید و یا عکس های قبلی ایشون رو میدیدن بینیشون تا مدت ها قوس زیادی داشت ولی الان که تقریبا 2 یا 3 سال از عملشون میگذره و من عکساشون رو دیدم و باهاشون صحبت کردم بینیشون تقریبا فرم طبیعی پیدا کرده و قوسش مثل سابق زیاد نیست پس یادتون باشه با توجه به تکنیک عمل دکتر احتمال افت قوس بینی هم وجود داره البته این نکته نه منفی نه مثبت چون خیلی هایی که بینیشون قوس زیاد داره چند وقت بعد از عمل پشیمون میشن و کم کم بینیشون به ایده آلشون نزدیک میشه و بعضی ها هم که کلا قوس دوست دارن شاید ناراحتشون کنه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
بانو جان درود خوبید؟ والا با توجه به اینکه من کم میام ترجیح میدم الان این اتفاق نیفته انشاالله اواخر بهمن ماه در خدمتتون هستم تا بتونم یه نظمی به نتایج بعد از عمل بدم تا دوستان راحت تر از تاپیک استفاده کنن امیدوارم شما رو در تاپیک جدیدم فعال ببینم :)
آیدا جان ممنون از راهنماییات و سوال آخر از کساییکه عمل کردن برای کاهش استرس قبل عمل چیکار کنم؟من خیلی خیلی ادم استرسی هستم.
2810