2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست
سلام مانی جان در مورد سوالت در مورد لیزر طبق تحقیقات من اگه الزامی به استفاده از لیزر تو عمل بینی باشه فقط میتونه برای برش دادن استفاده بشه که این دو تا مزیت داره یکی اینکه خونریزی کمتر میشه دوم اینکه خود برش ظاهرا تمیز تر انجام میشه همین
سپیده جان نگران نباش بینی منم همین طوری بود خواهر یعنی وقتی قالبو برداشت می خواستم بپرم بغل دکترم اینقد که ناز و خوشگل و ظریف و کوچولو بود بینی م البته بازم بالا مالاهاش ورم داشت اما ظریف بود بعد یهو چند روز بعد که خواستم چسبو عوض کنم دیدم کلن بینی م شکلش عوض شده منم از بالا ورم داشتم بالا و نوک بینی م یکی بود تا دو سه ماهگی ام همونطوری زشت و گنده و بی شکل بود خیلی غصه می خوردم اما بعد کم کم بهتر شد الان چهار ماه و اندی ام!! بهتر شده بود ورم بالاش رفته بود نوکشم ظریف تر شده بود اما دیگه چسب زدنه شبانه رو قطع کردم سرمام که خوردم کلن جلو اینه نمی رم الان خیلییییییی ورم کردم طوری که عکسای یکی دو هفته قبلمو نگاه می کنم میگم واقعن این بود الان این شده؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هی خدا خدا می کنم مهمونی چیزی دعوت نشم تو این وضعیت این ملتم که می فهمن تو عمل کردی کلن بینی متحرک می بیننت!!! هی زوم می کنن روش اعصابم خورد میشه الانم که از شدت ورم رسمن به بینی قبل عملم یه سور زده یعنی اگه بخوام بش توجه کنم روانی شدم رفته !!! تنها امیدم به اینه که ورمش بره بشه شکل همونی که از قالب درومد
سلام لطفا راهنماییم کنید من 13 سال پیش ، دکتر میلانی بینی مو عمل کرد که متاسفانه 6 ماه بعد عمل نوک بینی ام از حالت قلمی برگشت و دیگه شکل ماههای اول عمل نبود ، 3 سال بعد دوباره عمل کردم پیش خودش ، که باز هم راضی نبودم در واقع اصلا کاری نکرد فقط دردسر بعد عمل رو کشیدم الان با توجه به اینکه دو بار عمل کردم دوباره پیش خود میلانی برم درستش کنه یا شما چه دکتری پیشنهاد میکنید مشکل بینی ام اینه که از نیمرخ صاف نیست و کمونیه و نوک بینی ام هم میخوام کوچیک بشه ، در قسمت استخوان اصلا مشکلی ندارم
Lilypie Premature Baby tickers
منشئ سامی به من گفت یکشنبه دیگه ساعت ٩ شب برم مطب برای مشاوره بین مریض. تا ٢٣ دی وقت نداشت. بچه ها من فقط یه دونه عکس از سامی دیدم همین که مانی گذاشت. شهناز جون ساسان ممکنه عکس بزارید یا برام ایمیل کنید؟ نمیدونم چرا از این سامی خوشم اومده . شاید یه خاطر اینکه تو نت هنوز ندیدم کسی بگه خیلی کارش خرابه. حالا برم مشاوره ببینم چی میگه
من می خواستم دیگه تو این تاپیک چیزی ننویسم ولی دیدم نمی شه تو این یه مورد ساکت موند عزیزان من انقدر راحت دیگران را تشویق نکنید برو پیش فلان دکتر من یه نمونه دیدم عالیه اون هم کی یه دکتر خرابکار که کلی ناراضی داره کلا خواهشا مواظب باشید تو این تاپیک چی می نویسید یه خوانند خاموش از همه جا بی خبر می خونه و بدون تحقیق ممکنه بر اساسش تصمیم بگیره
زینلی فکر میکردم خوبه دو تا ازش نمونه دیده بودم. یکیشون بعد از دو سال دیدم یه حالی بود. بد نبود ولی انگار یه حجم هندسی روی صورت بود. از لیستم خط خورد. اگر به سامی نتونم اعتماد کنم احتمالا برم منافی. حداقل کم ریسکه و خواهرم و دو نَفَر دیگه دیدم که خوب شده. هر چند که اونا خیلی بزرگ بودن
سلام دوستای گلم بانومنیر جان ممنونم از راهنماییت.... دوست جونا دکتر منافی واسه بینی گوشتی خوب؟؟؟؟هزینه عملش چقدر؟؟؟ من تا الان مطب دکتر سحادیان و شاید دکتر میترا علامه واسه مشاوره برم.... دوست جووووونا دکتر شاهین صحرایی کسی هست عمل کرده باشه و راضی باشه..؟؟؟و واسه بینی گوشتی گزینه مناسبی؟؟؟؟
امروز سی تی اسکن کردم..نوشته انحراف بینی به سمت مایل که در ظاهر بینی هم دخیل شده است. شاخک های بینی بزرگ شده که مانع تنفس گردیده است(concha bullosa) کسی اطلاع داره از این شاخک های بینی؟ میخوام بدونم با انحراف و شاخک های بینی بیمه چیزی بهم پس میده آیا؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
شب بخیر من تازه از مطب سامی رسیدم خونه. نتونستم تا هفته دیگه صبر کنم امروز بین مریض رفتم. یه نمونه دیدم سال ٩٠ عمل کرده بود که اگه من مثل اون بشم می میرم از خوشحالی یکی ترمیمی بود که عمل اول با خود سامی بوده گفت سوراخا تابه تا بوده چسب داشت. این مامانش ١٤ سال بیش با سامی عمل کرده بود. یکی دوباره ترممیی بود عمل اولش با جهانیان بود سامی ترمیم کرده بود. قالب داشت بقه هم که همه تازه بودن زیر باند و چسب من دیگه نمونه ندیدم ٢٠ تؤمن ویزیت دادم. مشاوره شدم. اخلاقش خوب بود. گفت فک و چونه من ایراد داره. اونا باید عمل بشه(عمرا) بینی من ٨٠ درصد خوب میشه من گفتم میترسم کج بشه یا سوراخا تأبه تا. گفت هر إیرادی داشته باشه یه درصدی باقی میمونه چون روی زمینه فک قرار گرفته
2810