2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
من از یه ماه قبل عمل احساس سرماخوردگی داشتم تا الان که دو ماه گذشته از عمل ولی سرما نخوردم خداروشکر 3pideh جوون عزیزم تازه عمل کردی زیاد خودتو اذیت نکن منم با اینکه کلی ترسو بودم خودمو سرگرم میکردم تا این دو هفته ی اول لعنتی تموم شه :(( کلا این دوره رو خیلی با ارامش بگذرونید به نفع خودتونه :)) بعدا کلی میخندین
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها گفتم حس سرماخوردگی دارم :((((( سرما خوردم چه جورممم این بار چهارمه بعد از عملم :( به نظرتون ضرر نداره واسه بینی م ؟؟ ورم کرده شده اندازه قبل عملم ...چه شانس مزخرفی دارم منااا حالا قبلن سال تا سال سرما نمی خوردم یبار تو عمرمون دماغ عمل کردیم 60 دفعه سرما خوردیم
سلام الی جون شما عمل کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با دکتر علامه عمل کردی راضی هستی؟ بانومنیر دکتر علامه گزینه خوبی واسه بینی گوشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوست جونا میخام عکسمو بزارم که نظر بدید با کدام دکتر عمل کنم******ولی بلد نیستم عکسمو بزارم.لطفا بگید چطور عکسمو بزارم*
ب نظر شما دکتر سجادیان یا دکتر علامه واسه بینی گوشتی مناسب و اینکه تجربه کدامشون بیشتر.......و کدامشون کار خراب ازش دیدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بینی من گوشتی و مدل بینی طییعی خیلی شیییک دوست دارم و دوست دارم نک بینیم جمع و تیز بشه. خواهش میکنم راهنمایی کنید
من لپ تاپم ویروسیه نمیتونم عکسای جدیدمو بذارم ولی تا شب سعی میکنم بذارم اره عزیزم من گوشتی و شکستگی داشتم ولی مدل بینیم سخت بود سوراخای بینی کوچیک ولی پره ها تپل :)))) پره هارو دکترا هیچوقت نمیتونن کاری کنن چون پوست خالیه ولی بینیم به نسبت قبل بهتر شده الانم که خیلییی ورم دارم چسبمو کندم دکتر علامه و سجادیان جفتشون دکترای خوبین و سبکاشونم متفاوته بستگی به بیمار داره که چه سبکی دوس داره.... من سجادیانو انتخاب کردم چون با تحقیقی که کردم کار خراب ازش ندیدم و ناراضی خیلی کم دیدم و اعتمادم بهش زیاد شد... اینا صرفا نظر شخصیمه هیچ تحمیل یا تبلیغی نیس فقط جواب دوستان رو دادم :))
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
سلام دوستای گلم خوبید؟؟؟ من یه سوالی داشتم من از بینیم راضیم خدایی خیلی کوچیک شده و هیچ مشکلی ندارم اما ورم بینیم اذیتم میکنه نیم رخم هنوز ورم داره یکمم که باد میخوره یکم میاد بالا نکش... چسب که میزنم خوب میشه ورم میدارم خوبه اما یهو ورم میکنه دکتر بهم گفت اینجوری که ورمت رفته خیلی خوبه بزار تا6ماه اگر نرفت برات آمپول میزنم اشکال نداره برای 3 بار آمپول بزنم؟؟؟ خوب میشه به نظرتون؟؟ زیادم نیستا من مشکلم فقط ورم نکشه
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
2810