2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015576 بازدید | 66529 پست
درود بر همه مهسا ممکنه تورم داخلی باشه باید کمی نمک کمتر بخوره و شستشو بده آبی خانوم متاسفانه یکی دیگه از دوستان مشکلی مشابه شما داشت و ایشون نپدیرفتن اگر کارتون به حایی نرسید صد در صد شکایت کنید جون بار اول دکتر محبی نیست که کارشو خراب میکنه و قبول نمیکنه موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهار سارا جان چونم هم هست بنا براین اصلا ً دهنم باز نمیشه ولى تا جایی که بتونم اینایى که گفتى میخورم مرسى عشقم از راهنماییت
چه کسى میداند ؟ شاید آن شادترین لحظه ى ما در راه است 😀💐❤️
سلام مماخ من 1 ماهه شد به جز 4 روز اول که هم درد داشتم برخلاف بقیه که میگفتن درد نداشتن و البته ورم بسیار زیاد که کل صورتم تغیر شکل داده بود خدا رو شکر مشکلی نداشتم ..با سجادیان عمل کردم و راضیم ..بینی قبلیم بدون انحراف و قوز بود مشکل بینی من پهناش بود و نوک بینیم ..از دکتر خواستم تا اونجایییی که بشه کوچک کنه و پره ها رو جمع کنه که بعد از عمل به گفته دکتر بینیم جای کار داشت و اذیت نکرد ..فعلا ورم داره ولی نه زیاد و راضیم ...
بچه من هربار سوال میپرسم کسی جواب نمیده :( میشه این بار لطف کنید بگید تو چه صفحه هایی راجع به دکتر محبی نوشتید من فقط میخوام انحراف بینیم رو عمل کنم میخوام مطمئن شم اونایی که عمل کردن کسی از تنفس مشکلی نداشته؟
جراحی بینی: 3شهریور 93.دکتر شارقی. عکس ص 1375