2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جانم

من عاشق خودت و تاپیکاتم 

به شدت پیگیریت میکنم خودت و شوهرت خیلیییییی باحال و بامزه ایت مخصوصا خودت 

اسم بچه هاتم خیلیی دوس دارم واقعا خاص و قشنگه

خدا حفظتون کنه

اها اینم چن وقته میخواستم بهت بگم برعکس چیزی ک همش خودت میگی ک شوهرم دوسم نداره اتفاقاا خیلیییم دوست داره از تاپیکای ک زدی فهمیدم

دیگه طبیعیه که چه زن چه مرد در هر کجای جهان زیبا رو دوست دارن مردای ایرانم همین اول صورت زیبا و در کنارش زنی که باسن و سینه پری داره و موهای زیبایی داشته باشه و البته بغلی و ظریف و  کوتاه باشه  من تا حالا ندیدم مردی زن قد بلند و چهارشونه و لاغر دوست داشته باشه اگرم باشه استثناست اما چیزی که مهم اینکه وقتی پای عشق وسط باشه زشتم زیبا میشه و تمام عیب ها رو میپوشونه 

اره خیلی گاهی روت نمیشه کفشتو در بیاری پیش بقیه خانما

چرا اینجوری فکر میکنین من پام الان ۳۸ ۳۹ هس بزرگ نیس اصلا نمیدونم شاید شما تپلی هس ولی بازم ۳۹ بزرگ نیس البته من قبل ازدواج و زایمان و اینا ۳۷بود هنوز کفشای اون موقعمو دارم نمیدونم چی شد اینجوری شد😅😅

من عاشق خودت و تاپیکاتم  به شدت پیگیریت میکنم خودت و شوهرت خیلیییییی باحال و بامزه ایت مخصوصا ...

عزیزم خیلی خوبه که شوهرمو خوب و عاشق و بامزه میدونی  کاش منم همچین حسی داشتم.کاش

دیگه طبیعیه که چه زن چه مرد در هر کجای جهان زیبا رو دوست دارن مردای ایرانم همین اول صورت زیبا و ...

من ولا تا اونجا دیدم وشنیدم همه مردا قد بلند میخوان کسی به قد کوتاه نمیگه خوشتیپ به قد بلند میگن ماشالله چه قد داشت کلا برعکس گفتی

نه زیاد البته بستگی به اقاتون داره

ببین من خودم 160 ام البته 160 خوش استیل و هیکل خوب و ورزشکاری دارم نامزدم 185 و چهار شونه از دیشب 6 تا تاپیک زدم ب نظرت این اختلاف قدی ضایس؟

2810