2777
2789
چون دوست دارن خودشون هیکلی تر و بزرگتر از زن باشن نوعی احساس قدرت میکنن

البته این افکار پوسیده قدیمه الان مردای متمدن ددوست دارن زنسون یار و یاورشون باسه نه کسی که باهاس بتونن حس قدرتشونو ارضا کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردای ایرانی چون خودشون اکثرا کوتاهن دنبال زنی هستن که قدش زیاد بلند نباشه

ولی توی کشورای دیگه برعکسه

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

دختر های قد بلند و بی بی فیس جذاب ترن قد کوتاه جذاب نیس

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌زیباترین ایه قران😍اوَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ (۱۳۹-آل عمران) سست نشوید، غمگین نشوید شما پیروزید اگر ایمان داشته باشید❤
شایدم فقط تو ایران اینطوره.اخه ما تو محلمون دخترای ریزنقش و بیبی فیس بیشتر خواستگار داشتن یادمه

شوهره من از منه دراز خوشش اومده بود بدجور😂

میشه برای عوض کردن خونه م صلوات بفرسی خیلی تو عذابم🌹
من قدم بلنده۱۶۸.و خب استخون بندیم درشته.شماره پاهام۳۹ و دستم شماره۲.حس میکنم قد کوتاهتر و دست و پای ...

من قدم ۱۶۵ ولی شماره پاهام ۳۸ دستامم ظریفه همسرم عاشق دست و پاهامه میگه کوچولو و ظریفه نسبت به قدت همیشه قربون صدقه میره خخخخ

ولی در کل سلیقه ایه شاید بعضی مردا دست های گوشتی یکم بزرگتر دوست داشته باشن

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

اتفاقا برعکس گفتی  ۹۹ درصد مردا دنبال دخترای قد بلندن  تو فک و فامیل و دوست و آشنا ما که ...

من خودم۱۶۸ و همسرم نزدیک۱۸۰ هست.بهم میایم.ولی دوس دختر سابق همسرم خیلی ریز بوده مادرشوهرم نذاشته بهم برسن.گاهی حس میکنم به دخترا یا زنای قد کوتاه چشمش میوفته ناراحت میشم

من خودم۱۶۸ و همسرم نزدیک۱۸۰ هست.بهم میایم.ولی دوس دختر سابق همسرم خیلی ریز بوده مادرشوهرم نذاشته بهم ...

نه بابا مردا قد بلند دوست دارن 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
2810