2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردی که قد خودش متوسط یا کوتاهه بایدم زن کوتاه دوس داشته باشه😒

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
من ولا تا اونجا دیدم وشنیدم همه مردا قد بلند میخوان کسی به قد کوتاه نمیگه خوشتیپ به قد بلند میگن ماش ...

نه اصلا مردا به قد بلند نمیگن خوشتیپ مردا بزنی که پر هستن پ از توی لباس سینه و باسنشون خوش فرم و پر و شکم ندارن میگن خوشتیپ 

حالا قد ۱۷۰ باشه یا ۱۸۰ باید اخلاقاتون ی جوری باشه که ی عمر بتونین باهم زندگی کنین نه سر یک سال حرف از طلاق بزنین 

تو این دوره زمونه همه چیزو میشه درست کرد اینا ک غصه نداره 

میدونستی قیمت قلب سالم پنج میلیارد تومنه..؟ اگه کسی مجانی سپرد دستت قدرشو بدون
[QUOTE=227763916]من متوسطم ولی همیشه شنیدم‌ پسرها میگن‌ماشالله چه قد و بالای بلندی تا حالا ندیدم بگن ...

دقیقا

من خودم نه بلندم نه کوتاه ولی هر دو رو به یک اندازه زیبا میبینم 

نمیدونم چرا همه جا بلندی رو تحسین میکنن مخصوصا مادر شوهرها همیشه دنبال عروس قد بلند هستن . چون تناسب از بلندی زیباتره

اطرافیان ما هرکی ک دیدم عاشق اندام کشیده بوده 

آقایون اندام و هیکل کشیده دوس دارن همشون 

ب همون نسبت قدکوتاهم دوس دارن 

ولی من بیشتر دیدم قد بلند دوس داشتن

حثتیتثکثثننیکززمچثچثگسکطنثحخثکیویحثمثکیینجثین😎کاربر قدیمی با افتخار تعلیقی
عزیزم خیلی خوبه که شوهرمو خوب و عاشق و بامزه میدونی    کاش منم همچین حسی داشتم.کاش

ستاره جون بخاطر بچه های کوچیکت و زایمان سختته خسته میشی و این جور چیزا وگرنه زوج خیلی دلنشینی هستید 

خودت یه مادر دلسوووز و خیلی ساده و مهربون همسرتم ک یه پدر اروم و مهربونه 

حالا دخترت به دنیا بیاد دیگه خیالتون راحت میشه و اوضاعتون بهتر میشه ایشالله  

2810