2777
2789
امضام

ب حق پنج تن خدا شفاشو بده

درکت میکنم واقعا مامان منم سرطان داشت خیلی سختی کشید ولی خدارو شکر ک الان بهتره

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
یه بار چند سال قبل بود  خواب روز عاشورا دیدم😭  باورتون نمیشه لحظه به لحظشو دیدم  ...

کاش بیشتر توصیف کرده بودی😭

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرآن زو تو خونه بخونه☹ والا من که ادامه ندادم زبان رو الان پشیمونم یه چیزی یاد بگیره که تو این دنی ...

منم زبان دوست دارم امانبایدزبان باعث بشه ازاخرتمون غافل بشیم هم برای اونطرف ذخیره کنیم هم اینطرف

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

منم یبار خواب دیدم روی میز خوابیده بودم چند تا جادوگر با شنل که صورتشون معلوم نبود داشتن یه دعایی میخوندن بالا سرم یکیشون بهم گفت ۳روز دیگه میمیری

انقدر ترسیدم که جیغ زدم انقدر بلند بود که خودم از صدای جیغم بلند شدم

حدود ۸سال پیش

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
من چندروز پیش خواب نبودم فقط همین که چشمامو روهم گذاشتم دیدم از یه اتاق تاریک صدا میاد ،وقتی درشو با ...

تو برنامه زندگی پس از زندگی یکی تو حیاطشون خورده بود زمین چند ثانیه بعد بلند شده بود خواهرش میگفت بیشتر از چند ثانیه نشد تو همون چند ثانیه مرده بود وخیلی چیزای عجیبی تعریف میکرد 

آخ درست میگی دقیقا اونام بعضیاشون مو طلایی بعضیا مشکی مثل پدرش. قلبم آتیش گرفت 😭😭😭😢😳 بنظر ...

عزیزم ان شاالله که می بخشن و خدا هم می بخشه، راستش خیلی ها ممکنه متوجه فاجعه بودن سقط نباشن خیلی عادی شده، اگه میتونی و اذیت نمیشی،یه تاپیک بزن دراین باره، شاید با تاپیک شما یکی متوجه بشه وسقط نکنه و  باعث خیر بشی 

یه بارم سر بارداری پسرم بودم فک کنم ۵ ماهم بود ظهر بود خوابم برد  خواب یکی از همکلاسیام که از ...

ناراحت نباش صدقه بده ب نیازمند کمک کن عمرت زیاد میشه... 

منم اون هفته باس زیر خاک ها باشن. با خواب هایی ک میدیدم. ولی یک چند صد تومنی ب نیازمندی کمک کردم خدا باز عمر دوباره بهم داد

من ماه رمضون ظهر با شوهرم رفتیم بیرون خرید کنیم هوا خیلی گرم بود زیر آفتاب راه میرفتم حالم خیلی بد شد جوری که روی زمین نشستم چمن رو میکندم و حس کردم آب داغ رو مخم میریزن رو به موت بودم شوهرم قبلنا خیلی بد رفتار میکرد تو اون حال دعوا م کرد آبرومو بردی خیلی بد بود با هزارتا مکافات رفتیم خونه یه هندونه خرید با برادرزادش خورد  ولی من افطار نکردم با گریه نماز خوندم و خوابیدم خواب دیدم یه حاج خانم از فامیلا شوهرم که به تازگی فوت کرده بود و خیلی بخشنده بود روی چمن سفره پهن کرده بود صدام کرد گف گریه نکن بهم هندونه داد خوردم ازش درمورد قبض روحش و فشار قبرش سوال کردم  گفت الحمدلله جز خیر چیزی ندیدم 

حرفتون خیلی سنگینه باورم نمیشه انقدر قابل باشم. خیلی متشکرم

شما خیلی بنده پاکی هستید میشه برای شفای اجی فلجم ازخدا بخایی. و اینکه پدرم و مادرمم دیگ زجر نکشن و سلامت باشن لطفا دعاکن 

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم... 
حلال کن لطفا قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم خدا پدر شما رو هم بیامرزه جای همه شون بهشته ان شا الله. د ...

اشکالی نداره عزیزم...میدونم قربونت برم ...راستش یاد بابام افتادم ...بهترین بابای دنیا بود ...چقدر اینجا همدرد داریم...کسایی که پدر و مادراشون رو از دست دادن...امیدوارم کسانی که پدر و مادر دارن قدرشون رو بدونن... بهترین نعمت های خداوند پدر و مادرند 

عشق یعنی زندگی با یاد تو
همین وجود شماها هست که مانع ظهور امام زمان میشه  حالم بد شد بعداز دیدن پستت  من نمیتونم ...

والا توهین نمیکنم.ولی امام اگه میخواست ظهور کنه تا حالا میکرد

تا وقتی آدم ها این طوری به جون هم هستن 

همیشه دوست داشتم برای دیگران الگو باشم ولی متاسفانه درس عبرتم😬😁
چند تا خواب از اموات تعریف کردم  یه چیز بی ربط  ما رسم داریم کسی که فوت میشه روز بعد فوت ...

ما این کارو وقتی مرد زن میگیره بعد فوت همسر محرومش انجام میدیم.وگرنه بعد فوتش روز بعد میریم سر مزارش خونه جدیدشو تبریک میگیم 

جسارتا حتما متوجه شدید که بنده آقا هستم.میشه بفرمایید دلیلش چیه؟ فقط کنجکاویه یا چیز دیگه؟ سوءتفاهم ...

آهان صرفا میخواستم جهت درس زندگی میخواستم بدونم. و اینکه نمیدونستم آقا هستید