2777
2789
چه حکمتی؟ چه زندگیهایی بوده که بخاطر همین بچه دار نشدن خراب شده حکمت اینه که من فلان کاررو انجام ندم ...

چون اعتماد به خدا نداری اینجوری فکر میکنی به خدا خوش بین باش خدا حتی از یک مادر بندشو بیشتر دوست داره قبل از اینکه ما اذیت بشیم با سختی خودش بیشتر اذیت میشه مثل یک مادری که نمیتونه درد بچشو ببینه ولی میدونه مثلا آمپول زدن  باعث سلامتی بچش میشه ولی یک بچه فکر میکنه مادرش چقدر بده که میزاره درد بکشه چون حکمتش رو نمیفهمه و سختی و عذاب همش که مال گناه آدم نیست گاهی خدا میخواد یک هدیه بزرگی به آدم بده مگر چهارده معصوم گناه داشتن که اون همه سختی کشیدن بازم میگم به خدا خوش بین باش اعتماد کن بهش چون بهترین رو برای بنده هاش میخواد دوست داشتی امضامو بخون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

من وقتی بارداربودم خواب دیدم با مامانم رفتیم مکه بعد من رفتم سمت کعبه یادمه یک قفل بزرگ به درش زده بودن وقتی دستمو زدم به قفل،باز شد ورفتم داخل خونه ی خدا😭😭😭😭نمیدونم چرا اون خوابو دیدم چون میدونم اصلا لایق دیدن اون خواب نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک بنده خدایی  از اشناها چند روز تو کما بود  بعد چند روز ب هوش میاد میگ ک من اون دنیا رو دیدم . 

دروغ نگید .تهمت نزنید .غیبت نکنید .

همه اونا ک غیبت میکردن و... داشتن از تشنگی هلاک میشدن و

عذاب میدیدن ولی اونا ک  اهل ریا و... نبودن ائمه دستشون اب میدادن 

بعد این گفته فردای اون روز میمیره اون بنده خدا 

فکر کنم چیزی، که شما گفتید تناسخ باشه

نه عزیزم تناسخ به معنای برگشت روح به همین دنیاست .به تناسخ مربوط نمیشه.توی تناسخ تکامل انسان مد نظر نیس ولی در تعالیم دینی ادیان آسمانی به تکامل روح به شدت اشاره شده

من بعضی خیلی وختا خواب بابامو میبینم تازه فوت کرده میبینم خیلی از ما ناراحته همش روشو میکنه اون ور ی ...

شاید براش خیرات نمیفرستین

یا کارهای گناهی میکنید که پدر در عذابه

و خدا هست ....
میشه توضیح بدی اززندگیت

جسارتا حتما متوجه شدید که بنده آقا هستم.میشه بفرمایید دلیلش چیه؟ فقط کنجکاویه یا چیز دیگه؟ سوءتفاهم نشه چون حتی کنجکاوی هم باشه ایرادی نداره ولی لازمه که بدونم که یه نکته رو بگم

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن

کفنی که برامادربزرگم گرفته بودن براش کوچیک بوده شب خواهر مادربزرگم خواب میبینه که مادربزرگم توخواب بهش گفته خجالت میکشم لباسم اینجاکوتاهه میگفت کفن تنش بوده ولی یکم ازساق پاش معلوم بوده چقدرسراین قضیه همه ازدست پدربزرگم حرص خوردن که نزاشت کفنوعوض کنن باهمون خاکش کردند 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
چون اعتماد به خدا نداری اینجوری فکر میکنی به خدا خوش بین باش خدا حتی از یک مادر بندشو بیشتر دوست دار ...

خب منی که الان مهمترین مسئله زندگیم همین ناباروریمه و سنمم بالاس تا کی باید صبر کنم وقتی الان هیچ لذتی از زندگیم نمیبرم چه فایده پس چرا زنده ام اصلا هدف از خلق من چی بوده که عذاب بکشم حسرت یه بچه بمونه تو دلم هرچیزی زمان خودش رو داره وقتی از سنم بگذره اونموقع چه فایده شاید اونموقع نتونم مادری کنم همین الانشم قوت ۵سال پیشمو ندارم ۳۸ سالمه احساس میکنم تمام استخونام داره تحلیل میره اونوقت مثلا چندسال بعد بخاد بهم بچه بده اون بچه نمیگه تو که نمیتونی از خودت با این سنت مراقبت کنی چرا منو بدنیا آوردی اونوقت منم بگم برو از خدا گلایه کن

من خدا رو نمیبخشم بهم بد کرد خودش میدونه چقدر دوستش دارم 

میشه برای مادر شدنم به درگاه خداوند دعا کنید.
دوستان اجازه بدین یه مطلب علمی و البته اعتقادی خدمتتون بگم شاید دیدتونو یه کم تغییر بده همه ادما مد ...

نصف مطلبت رو قبول دارم ولی آخرشو خراب کردی شما برات اتفاق نیفتاده یا از نزدیک ندیدی دلیل نمیشه نباشه شما برنامه زندگی پس از زندگی رو دیدی همشون تو یه چیزایی شباهت دارن و دایی خودم شبیه همین ها ده سال پیش تعریف کرده که برا خودش اتفاق افتاده یه درصد اگه فکر میکردم دروغه دیگه مطمئنم به قدرت خداوند که هیچ چیز امکان ناپذیر نیست... 

🥰😍
من یکی از عزیزان نزدیکم فوت کرده جالب اینه که چهار روز قبل از مرگش که ناگهانی هم بود من یه شب خوابی ...

منم تجربه خواب دیدن فوت شده ها رو دیدم برا من خیلی غمگین بود واقعا خیلی غمگین که تو خواب گریه کردم

🥰😍

با اجازه استاتر عزیز

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. اسمش سید احمد مصطفوی 😭💔 است. باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚