2777
2789
عزیزم از زندگیم خبر نداری...خدا کمکم میکنه؟؟؟؟؟ من روانی شدم از بس زاااااار زدم شبو تا صبح‌‌...هر ش ...

منم گفتم که خبرندارم چی شده.شاید یه روزی جواب سوالات بگیری.مطمئن باش اگه ازجانب همسر ازار ببینی وتحمل کردی اون دنیا واسه ات راحتیه

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا نکنه اتفاقی برات بیفته ازیزم😘چشم دعا میکنم ولی دعا میکنم مشکلاتت حل شه و زندگیت قشنگتر شه و زند ...

رویا من بدبختیم اینه ک روزی ده بار تاپای مردن میرم اما نمیمیرم😭

آنقَدَرسازمیزنم که زمانه برقصدبه ساز ما،روزی رسدکه زمین خلاف بگردد ز ناز ما... 
من نگفتم همه اتفاقا و اینو قطعی نمیدونم اما این که ما چه دینی رو انتخاب میکنیم و ... رو تو عالم ذر ب ...

چه حکمتی؟ چه زندگیهایی بوده که بخاطر همین بچه دار نشدن خراب شده حکمت اینه که من فلان کاررو انجام ندم چون به صلاحم نیست نه اینکه اولاد دار نشم 

طرف میگه بچه نمیخاستم بچه دارشدم سقط کردم خب این یعنی چی خدا کا میدونستخ این میخاد سقط کنه و نمیخاد چرا بهش داده ؟ 

اگه دارم تقاص گناهانم رو پس میدم پس تا کی الان ۳۸ سالمه مگه خدا نمیگه اون دنیا به نتیجه همه اعمالتون میرسید خداییش عادلانه نیست هم این دنیا زجر بکشم هم اون دنیا 

میشه برای مادر شدنم به درگاه خداوند دعا کنید.
رویا من بدبختیم اینه ک روزی ده بار تاپای مردن میرم اما نمیمیرم😭

بخدا منم این شرایطو داشتم عمیقا درکت میکنم میفهمم چی میگی هیچ چیز به اندازه یه عشق واقعی نمیتونه یه دهتر رو سر حال کنه ...مطمعنم یه روزی تجربش میکنی من بعش ایمان دارم و از ته دل برات دعا کردم و دعای من همیشه همراته ..تو که سنی نداری فدات شم اون دنیا به خدا از اینور بدتره تازه باید مکافات اعمالتم بدب این دنیا میخای خودتو با اون کار راحت کنی ولی وقتی خدای نکرده انجانش بدی اون دنیا دیگه میخای چجوری خودتو اروم کنی? به لحظه مادرتو بیار جلپی چشمت خشم خدا رو در نظر بگیر  استغفار کن ..من میدونم طاقت میاری و روزای خوب از راه میرسه تو فقط صبور باش و قوی💪💪درکت میکنم عزیزم با بند بند وجودم درکت میکنم اما این راهش نیست صبور باش خدا خودش یه روزی پاداش همه صبوریاتو میده و به اون حال قشنگه که لیاقتش رو داری میرسی ...افرین دختر خوب تو روال عادی زندگیتو برو مطمعنم تو یکی از همین روزا خدا خوشحالت میکنه😘💪🌹💝

توبه کردم یادت نکم بان دسم سزانم 💔دوباره کفتنه یادت آنسو توبه م شکانم 💔چنی یاد تو دلگیره چنی هوای دل غمینه💔چنی دلم هوس مرگ کی چنی چویلت رنگینه لعنت به تو که زندگیت رو رو قلب شکسته من ساختی امیدوارم اون زنه همونی نباشه که فکر میکردی امیدوارم بهت خیانت کنه و رکب  کارت به طلاق بکشه یا بفهمه تو چه اشغالی هستی ازت  طلاق بگیره راهی دادگاه پاسگاه زندان کنه بعدم طلاق بگیره ازت کارت به طلاق  بکشه 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
اخه همه میدونستن من چیزی رو ب دروع نگفتم فقط تو عصبانیت باز یاد اوری کردم  وایی خدا حالا چیکار ...

عزیزم برنامه پاسخگو رو نصب کن. اونجا از کارشناس های مذهبی بپرس مساله رو. من خودم راجب یک موضوعی پرسیدم گفتن چون احتمال ایجاد دشمنی هست لازم نیست برم از خود شخص حلالیت بطلبم. در حقش صدقه بدم و کار خیر کنم

شما هم بپرس ببین برای مورد شما چی میگن

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
میگم سر یه اتفاق من نتونستم خودمو برسونم بهشون وگرنه خوابی که دیده بودم اتفاق میفتاد اینو بعدا فهمید ...

متوجه نشدم یعنی الان همه تون زنده اید؟؟؟؟؟؟

هر عمل از خیر وشر کز آدمی سر میزند آن عمل مزدش بزودی پشت در ، در میزند ❤❤❤❤

دوستان اجازه بدین یه مطلب علمی و البته اعتقادی خدمتتون بگم شاید دیدتونو یه کم تغییر بده

همه ادما مدام تولد و مرگ دارن.توی عالم ذرات متولد میشن بعد اونجاروترک میکنن_میمیرن) و میان تو رحم مادر(متولد میشن) بعد رحم مادر رو ترک میکنن(میمیرن)و میان تو ی این دنیا(متولد میشن) و این مراحل همچنان ادامه داره ولی ما چون هنوز تو این مرحله ایم نمیدونیم در مرحله بعد چه اتفاقی میفته.دقت کنین تو هر مرحله ای که وارد میشیم نسبت به مرحله قبل ابعاد بیشتر و وسیعتری داره.ینی ما به سمت تکامل پیش میریم.مطمینا این دنیا خیلی بزرگتر از رحم مادره یا رحم مادر خیلی بزرگتر از عالم ذراته و ...

حالا سوال من اینه:آیا شما زمانی که جنین بودین رحم مادرو یادتونه؟ایا میتونین برگردین داخل رحم و یه ندا بدین و برگردین؟جوابش برای هممون روشنه.این دنیام همینه .کسی که میره وارد مرحله و بعد جدیدی از زندگی میشه و امکن تغییر اون بعد رو نداره و فراموش نکنیم که ما بازمانده هارو دیگه نه یادش میاد نه میشناسه.این چیزایی که شما میگین همش قوه تخیل و عملکرد پیچیده مغزه.

محاله کسی عزیزی رو از دست بده و اون عزیز نیاد به خوابش و باهاش حرف نزنه!چرا این اتفاق میفته؟مغز ناخودآگاه میخواد آلام مارو تسکین بده و خواب اون عزیزرو دیدن یکی از راه های همین تسکینه

بیاین از پوسته احساسی و خرافه بیایم بیرون و پخته تر فکر کنیم  

من هنوز ازدواج نکرده بودم خواب دیدم دوتا نوزاد تو بغلم هست که بچه هام هستن یه شخص خیلی بدترکیب که انگار شیطان بود کوچه به کوچه دنبالم می دوید که اینا رو ازم بگیره من فقط می دویدم و در خونه ها رو می زدم بعد در یه خونه ای رو زدم یه پیرزن درو وا کرد یکی از نوزادها رو سپردم بهش که اون شخصی در تعقیبم بود ازم نگیره و دوباره فرار کردم بعد یهو اون شخص زشتی که دنبالم بود رسید بهم و اون نوزادی که در بغل داشتم کبوتر شد و پر کشید و از دستم رفت. خوابمو جدی نگرفتم سالها بعد که ازدواج کردم خدا در دوسال پشت سر هم دوتا بچه بهم دادکه متاسفانه یکیشو با بی درایتی خودم از دست دادم

من تجربه آنچنانی ندارم فقط یه بار خواب مادرشوهرم رو دیدم میدونستم مرده ازش پرسیدم از اون دنیا آه خبر ...

منم دقیقا مث شما بعد از سه شب از فوت مادرشوهرم ک جذشت خوابشو دیدم گفتم چ خبر بود اونجا چجوریه گفت خیلی سخته ولی بیشتر ازین اجازه ندارم بگم

ما ز دریاییم و دریا می رویم

ما از آن جا و از این جا نیستیم

ما ز بی‌جاییم و بی‌جا می رویم

لااله اندر پی الالله است

همچو لا ما هم به الا می رویم

قل تعالوا آیتیست از جذب حق

ما به جذبه حق تعالی می رویم

کشتی نوحیم در طوفان روح

لاجرم بی‌دست و بی‌پا می رویم

همچو موج از خود برآوردیم سر

باز هم در خود تماشا می رویم

راه حق تنگ است چون سم الخیاط

ما مثال رشته یکتا می رویم

هین ز همراهان و منزل یاد کن

پس بدانک هر دمی ما می رویم

خوانده‌ای انا الیه راجعون

تا بدانی که کجاها می رویم

مولانا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
و اما خوابی درباره خودم ک بسیار وحشتناک بود.واقعا با یادش مو به تنم سیخ میشه و امیدوارم واقعی نباشه ...

عزیزم فقط اگر بدونی چقدر خدا آمرزنده و مهربان جان تهی میکنی اینو بدون همه گناه کاریم و محتاج بخشش خدا اگر همه انسانها گناهکار از ابتدا خلقت تا انتها ببخشه باز گوشه از عفو و رحمتش نیست . توبه کن عزیزم هیچ برگی بی اذن خدا نمیافته دعوت شدی تا برگردی به سمتش فقط شرط داره به گذشته دیگه (منظورم گناهان) برنگردی بعدم سعی در جبران گذشته کنی اگه حق ناس که شیوه داره رد مظالم و استغفار .... که دقیق ش می تونی از دفتر مرجع تقلید سوال کنی و حق الله که نماز و روزه است هرچه قدر که توان هست شروع کن حتی شده روزی دو رکعت 

هرکه با مرغ هوا دوست شود ،خوابش آرام ترین خواب جهان خواهد بود...!