2777
2789
اره خیلی ناراحت شدم فاتحه و صلوات خوندم براش، ۲۳ سالش بود و با قرص برنج بدون هیچ دلیلی خودش رو کشت د ...

بدترین و بزرگترین گناه به درگاه خداست 

و هیچوقت بخشیده نمیشن😣

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
دوست خاله خیلی به هایده علاقه داشته(این که تعریف میکنم مال بیست و چند سال پیشه) یک روز میاد حلوا درس ...

این تیکه اخرشو منم شنیدم که میگن دوست ندارن اهنگاشونو بشنویم،این از اون اعمالیه که بعد از مردن هم تاثیرشو میذاره حالا خیر باشه یا شر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی یکی از تایپیک ها نوشته بودم  

که دخترعموم جوان فوت شدن به شدت درسخون بود دانشجوبود

به قولی مثل خیلی جوان‌های الان سهل انگاری کم و بیش در نماز و روزه بود ولی در کل دختر خوب و مهربون و خیلی هوای پدر و مادرش رو داشت 

عمه ام توی خواب دیده بود خونه عموم خیلی خیلی شلوغه کوچه و خیابون پر از ماشین...عمه ام خواسته بره خونه عموم چند نفر جلوی در بودن گفتن شما نمیتوانید برید این خونه گفتن این خانواده دختر جوانشون شهید شده فقط خانواده های شهدا میتونن برن داخل 

(توی تایپیک های قبل گفتم که خود دخترعموم هم اومده تو خواب گفته من شهید شدم)  

خیلی خیلی دلم براش می‌سوخت که تو اوج جوانی  رفت خیلی براش گریه میکنم ولی از طرفی براش خوشحالم که آنقدر جاش خوبه 

متاسفانه یه سقط داشتم  خواب دیدم شوهرم منو برد تو یه خونه جدید  خونه خیلی خوبی بود اما ا ...

عزیزم به والدینی ک کودک از دست دادن وعده بهشت حتمی دادن غصه نخور😘😢

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مثل یه فرشته ای بود که من رو راهنمایی میکرد.گویا همه عمر باهاش بودم و میشناختمش ولی شخص خاصی ن ...

خیلی التماس دعا.حس میکنم شما از بندگان خاص خدا هستید.انشاالله به زودی سلامتی شما برمیگرده

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

دخترعمه ی بابام ۱۵سالش بودازماشین پرت شده بودبیرون فوت کرده بودیه خواهرداشت مامانش میخواست بزاره کلاس زبان این دختراومده بودخواب بستگان گفته بودبه مامان بگین هی زبان زبان نکنه مااینجاکلاس قران میریم تاقران یادبگیریم

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

سلام منم خواهرم جوون فوت شد خیلی ازش خواب دیدم خیلی جالب و واضح اما حوصله تایپ نداشتم دو شبه فقط مبخونم الان خواهر دیگم پیام داد گفت این خواب رو دیده کپی کردم بمونه اینجا (اسم خواهر مرحومم رقیه بود)

خواب میدیدم خونه بابا کلی مهمون هست

همه باچادر گلگلی

دایینارو خوب یادمه

منم با بلوز شلواراومدم وارد سالن شدم

دیدم همه متحیربلندشدن و منتظر عکس العمل من هستن

همه خوشحال بودن

از وسط جمع آبجی اومد جلو کنارش رقیه بود

همشون باچادررنگی

رقیه قدش بلندبود لاغروزیبا مثل مجردیاش

اونقدر میدرخشید ک نگم

آبجی گفت بیاببین کی برگشته

من فقط چشمام گردشدع بود

رقیه اومدجلو بغلم کنه

من فقط گریه میکردم

زبونم نمیگرفت حرف بزنم

چنان گریه میکردم

میگفت نپرس تاحالا کجابودم

بغلم کرده بودمحکمو

من همچین میبوسیدمش ک سیرنمیشدم 😔😔

میشه تعریف کنی گلم. به خدا ثواب داره شاید ی تلنگری باشه که اعتقادمون قوی تر بشه مرسی❤

تعریف کیکنم یکی دوساعت دیگه خیلی چیزا از دنیا برزخ دیدم که موبه بدنتون سیخ میشه 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
نماز زوری نیست واجب است.  گرفتی واجججججب

گرفتی واجب یعنی چی! لطفا درست صحبت کنید

خداوند این قدر عادل هست که بندهاشو با نماز و روزه قضاوت کن نکنه

ادم می شناسم نه اهل روزه است نه نماز ولی خیلی آدم خوبیه و به خیلی ها کمک کرده

حالا این آدم باید اون دنیا جوابگو بشه

خود من هم نمیخونم، نه این عتقادت نداشته باشم.

بلد نیستم و علاقه نداره

یه مدت میخواستم یاد بگیرم اونم از ترس اون دنیا

همیشه دوست داشتم برای دیگران الگو باشم ولی متاسفانه درس عبرتم😬😁
۶۴

ممنونم از شما مهربون🌹

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
دخترعمه ی بابام ۱۵سالش بودازماشین پرت شده بودبیرون فوت کرده بودیه خواهرداشت مامانش میخواست بزاره کلا ...

قرآن زو تو خونه بخونه☹

والا من که ادامه ندادم زبان رو الان پشیمونم

یه چیزی یاد بگیره که تو این دنیا به کارش بیاد

همیشه دوست داشتم برای دیگران الگو باشم ولی متاسفانه درس عبرتم😬😁
با همین حرفاتو کارات دل میشکنی ادا ادم خوبارم در میارید تو همون دینت گفته دل شکستن حق الناسه .کی میخ ...

دوستان بسه لطفا 

ایشون نظرشون خیر بود منظوری نداشت

عصبانی شد بخاطر توهین به امام حسین خب حقم داشت 

جور همه ما رو این بنده خدا کشید 

تورو خدا انقدر دعواش نکنید 

بعد این کسی جرات نکنه از دین دفاع کنه 

ممنون که درک میکنید