2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269720 بازدید | 13839 پست

[QUOTE=269136191]سلام عزیزدلم بله مگه میشه شما رو یادم بره ، خیلی واست خوشحال شدم گلم 🥰 مرسی از این همه انرژی مثبت  ...[/QUOTE

مرسیی قشنگمم😻💕

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی چقدر کالری میزدی؟😢

میانگین ۲۵۰۰ تا

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
سلام گلم من قدم ۱۶۳وزنم ۶۷ بخوام تو تا ۷۵برم چقدباید کالری بزنم

سلام عزیزم به نسبت قدت وزنت عالیه اما اگه بازم میخوای چاق شی باید ۳۰۰۰ کالری بزنی در روز