2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269720 بازدید | 13839 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ایتا ندارم گلی 

بیتااااا جان سلام خوشگلم خوبی؟😻

نمیدونم منو یادته یا ن🥲

۳۶ کیلو بودم ک با تاپیکت آشنا شدم و درکنار دوستان کالری شماری میکردم

و الان تقریبا ۴۹ ۵۰ عم به لطف شمااا🥺

عزیزم خیلی کمک بزرگی به من کردی هر چقد بگم کم گفتم

ایشالا بهترینااا نصیب قلب مهربونت بشه عزیزم همیشه سالم و شاد باشی🤍

روزت مبارک مهربون💕

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
عزیزم میشه دقیق بگی چیا میخوردی.وتوشیرت چیا میریختی معجون میشد؟

گلم همه چی زیادمیخوردم مثلا یه بشقاب پلو درکنارش یدونه‌نون میان وعده اکثرا یه مشت تخمه .یه ظرف پاپ کورن.بعدهروعده غذایی دوتاخرما .معجونمم شیربود با خرما.بستنی.پورنارگیل.کنجد.مغزیجات.موز.سه شیره یا عسل.

صبحانه دوتا نون لواش با کره و‌مربا یا پنیروگردو.

اب حتما هشت لیوان‌میخوردم خیلی صورتموتپل و‌پوستمو‌صاف و‌روشن‌کرد.ذرت مکزیکی‌میخوردم ولی پفک‌و‌چیپس و ازین‌چیزانمیخوردم.بازم سوالی داشتید درخدمتم

‌ 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ ‌‌
بیتااااا جان سلام خوشگلم خوبی؟😻 نمیدونم منو یادته یا ن🥲 ۳۶ کیلو بودم ک با تاپیکت آشنا شدم و درکن ...

آفرین به شمااااا تو چند مدت؟باهم بودیم تو تاپیک با چندتا از بچهای دیگه

مرسی مهربون.شکم نیوردی؟ دوستیمو قبول کن مرسی

فدات عزیزم

نه شکم‌درنیاوردم‌چون‌همزمان‌ورزش میکردم‌و‌پیاده‌روی اگرورزش نکنی همش‌حمع‌میشه توشکم‌و‌پهلو

بله قبول‌کردم

‌ 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ ‌‌
آفرین به شمااااا تو چند مدت؟باهم بودیم تو تاپیک با چندتا از بچهای دیگه

من جست و گریخته کالری شماری میکردم ولی در کل یسالی میشه

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
بیتااااا جان سلام خوشگلم خوبی؟😻 نمیدونم منو یادته یا ن🥲 ۳۶ کیلو بودم ک با تاپیکت آشنا شدم و درکن ...

سلام عزیزدلم بله مگه میشه شما رو یادم بره ، خیلی واست خوشحال شدم گلم 🥰 مرسی از این همه انرژی مثبت 😍

روز شما هم مبااااارک ایشالا همیشه سلامت و شاد باشی😘