2777
2789
عنوان

دورهمی مامان اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1933286 بازدید | 158782 پست

تو این تاپیک هنوز کسی هستتتتت؟؟؟؟؟

میشع یکی به من بگه طبق گفته های لوبیا چه روزایی باید اقدام کرد و‌ شوهرم از چند روز قبل اقدام باید تخلیه نشه؟

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...🌱👼🏻♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام من تازه وارد تاپیک شدم خیلی پیاما زیاده نمیشه همرو خوند من میخام برا پسردارشدن اقدام کنم نمیدون ...

رژیم باید داشته باشی عزیزم 

سه ماه هم خودت هم شوهرت رژیم بگیرین

تو گوگل سرچ کن یا تو خود همین نی نی سایت رژیم های کام زیادی هست که همشون تقریبا یکیه از اونا کمک بگیر فقط میمونه روز تخمکگذاری که هرکسی یه چیزی میگه 

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...🌱👼🏻♡
2803

بنظرم کیت بزارید سونو برید اما اصلا طبق روش لوبیا جلو نرید.وقتی از ۴روز قبل کلی اسپرم تو بدنت داری احتمال دختر شدنش خیلی بیشتره،منم تاپیکشونو دیدم و باعث شد از قانون روز تخمک‌گذاری استفاده نکنم و اقدام شد تو۴ روز قبل تا روز تخمک‌گذاری ک دختر شد.اقدامتون فقط با سونو قبل تخمک‌گذاری باشه نهایت همون روز دو اقدام ن از چند روز قبل

سلام خانومای گل ...

میشه خواهش کنم کمکم کنید..

۳۱سالمه  خانواده ی مادریه من زود یائسه میشن منم پریودی هام از ۷روز شده کلا ۳روز ... رفتم دکتر آزمایش نوست

اینم شده جوابش  fsh4.66

LH   7.55        amh 1.5

رفتم دکتر زنان  فقط نمیدونم چرااااا   منو ترسوند گفت برو زودتر اقدام کن ... .. شما  تا حالا این آزمایش هارو دادین؟

ذخیره تخمدان  ببینید  خوبه یا ن

این کانال تلگرام برای رد و بدل کردن اطلاعاتمون،

اونایی که تحت درمان با نسخه دارویی،ای یو ای،

و مادران اینده هست....

دوست عزیز از طریق این ایدی تلگرام وارد شو و از تجربه های پیش از بارداری، 

و تجربه دیگر دوستان استفاده کن...

اگر لینک کانال بالا نیومد پیام بدید لینک براتون ارسال بشه ،

یا نام دورهمی دوستان رو در تلگرام جست و جو و سرچ بزنید...

https://t.me/feautersmomys

سلام خانوما هشت هفته بارداری هستم ؛ قرص اسپرین میخورم بدون ازمایش البته دکترم برای جلوگیری از سقط داده ؛ امروز خون دماغ شدم و معذرت میخوام گلاب به روتون استفراغ کردم فقط خون قهوه ای لخته شده بود ؛ به نظرتون خطرناکه ؟ سرچ کردم دیدم خیلیها داشتن تو بارداری ؛ چیکار باید کنم 

2804