2777
2789
عنوان

مامانهای خرداد نود (قسمت دوم)

| مشاهده متن کامل بحث + 501220 بازدید | 17214 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

32 نفر مهمون داشتم....شام هم کشک بادنجون... الویه... کباب ترکی و دلمه برگ مو.... ژله با میوه و پان اسپانیا.... سالاد فصل. و اردور ژامبون و زیتون..... سیب زمینی سرخ کرده و ماست موسیر هم آماده خریدیم....

خواهرم خیلی کمکم کرد... همینطور مامانم....

ازونجایی که خیلی خسته شدم.... سال دیگه یا تولد 3 تایی میگیرم... یا رستوران وخیلی کم جمعیت....

اما بازم میگم... می ارزید.... به همه ی خستگی هاش.... عالی بود خدا رو شکرررررررررر

من سه شنبه شب تول یکی از فرشته های خردادی بودم ، جاتون خالی خیلی خیلی خیلی خووش گذشت .

تولد رهامی بودش ، مرجان هم خیلی زیاد زحمت کشیده بود و همه چی بسیار عالی و کامل بود .

رهامی هم که حرف نداشت ماشالله خدا نگهش داره برای مرجان و همسر محترمش .

تولدت مبارک رهام نازم ، بوووووووووووووووووووووووس برای لپای نرم و مخملیت :)
بچه ها... که کلا 5 تا بودن و خیلی هم بچه نبودن.....خیییییییییلی شلوغ کردن.... اصلا به حرفم گوش نمیکردن.... هر کدوم هم دو تا ازین بمبای شادی که دلار و پول و زر ورق میریزه دستشون بود..... واااااای خونه رو میدی چه وضعی داشت.... کیسه جارو برقی پر شد ولی هنوز خونه تمیز نشده.....

باور کن دلم میخواست جیغ بکشم از دستشون...... اتاق بردیا هم کون... فیکون.....

چرا کسی نیست......

من با 90000000000000 تا ذوق اومدم عکس بذارم از تفلد پسرم.... کجایین ماماناااااااااااا

تولد رهام جون هم مبارک باشه.... ایشالله همیشه شاد باشید و خونه هاتون مثل خونه ی ما بر اثر جشن تولد حسابی شلوغ پلوغ بشه....