2777
2789
عنوان

کسی می شناسید فرزند نامشروع باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 57777 بازدید | 138 پست
😱😱

باورکن راس میگم 

خواهرم کارمند بیمارستانه گف هم دختره رو دیدم هم پسره 

پسره تو راهرو سمت اتاق من نشسته بود فقط گریه میکرد از بهزیستی اومده بودن تو اتاق مدیربیمارستان بودن اینم پشت در اتاق منتظر بود

من خودم تا مدت ها دلم برای اون بچه میسوخت، بد تر اینکه اولی دختر بود دومی پسر ..علاوه بر اون دلایل د ...

هییی😕😕😕😕

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی خانومه بچهای شوهر اولشو ول کرده؟ زن دوم این مرده شده؟

آره 

زنه هم شوهر داشت و هم بچه کوچیک

ولی به خاطر یه مرد متاهل بچه رو کلا ول می کنه و با وجود این که متاهل بوده میره با همون مرده و باردار میشه و شوهر اولیه طلاقش میده و میگه حق نداری بیای طرف ما

زنه هم این دختر رو که نامشروع بوده به دنیا میاره

زنه خیر ندید اخرش سرطان گرفت و بد جوری مرد

الان اون دختر هم شده لنگه مادرش

با وجود شوهر عقدی با یکی دیگه فرار کرد

اینم اخر سر با فلاکت میمیره

ی خواهر و برادر رابطه داشتن خواهره حامله میشه بچش بدنیا میاد  بیمارستان متوجه میشه ک کار برادر ...

آخر الزمانه واقعا 😑

خدا عاقبت همگی مون ختم بخیر کنه 

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖
نه هیچ صیغه ای نبوده،فقط اومده بودن خواستگاری بالای دختره گفته باشه اوکی ولی تا شب عروسی فقط در حد ا ...

خب نامحرمن چطور گذاشته برن بیرون باهم، عجب پدری داشته، خب محرم باشن وعقد بهتره که تا نامحرم و بدون عقد فردا اومدیم طرف عروسی نگرفت،،، والا ماسختگیری کردن گفتن تاعقد نکنن دختر پسر حق بیرون رفتن ورفتوامدندارن، چه پدری فک کرده محرم نشن دیگه...خخخخ

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

ی خانومی با ی اقا میاد بیمارستان برای زایمان 

اقا خانوم سوار ویلچر میکنه و...خلاصه بستری میشه 

اقاهه رفته بوده چیزی بخره برگرده 

خانومه ب پرستار میگه بیزحمت خودتون از بیمارستان زنگ بزنین شوهرم بیاد 

یهو اقاهه میاد با ابمیوه و ... میره پیش خانومه صحبت میکنن مرده میگه حواست باشه من فقط رانندت بودم اوردمت بیمارستان 

یکی از پرستارا میشنوه 

خلاصه لو میره ک خانومه با دوس پسرش رفتن بیرون حالش بد میشه پسره میارتش بیمارستان 

حالا اینکه بچه چیه و از کیه خدا داند 

انشاالله خودش و باباش به بدترین شکل ممکن خوار بشن و روی خوش نبینن

نگید این طور 

برای هیچ کس بد نخواین

اگه خدا هم بخواد مثل آدما اینجور حساب و کتاب کنه که دنیا کن فیکون میشه 

خدا با اون عظمتش ستار العیوب هستش و در صورت توبه آمرزنده گناهان 

براش دعای خیر کنید که راهش و پیدا کنه 

خب نامحرمن چطور گذاشته برن بیرون باهم، عجب پدری داشته، خب محرم باشن وعقد بهتره که تا نامحرم و بدون ع ...

اره همین دیگه همه هم پدرشو مقصر میدونن،فک کرده چون عقد نیستن دیگه حتی دست همو نمیگیرند😝ولی خیلی ظلم کرد در حق دخترش و ابروش.

خیلی دلم شکست باتاپیکتون، خودمو جای اون بچه ها گذاشتم، به کدامین گناه ناکرده حساب پس بدن😓، دیدگاهمو ...

عزیزم کلام خداونده ناراحتی نداره گلم.

کسی که از راه زنا و حرام بدنیا بیاد حرام زاده و زنا زاده یا طبق روایات ولد الزنا محسوب میشه.

باز هم خداوند اینقدر ارحم الراحمین هستش که دستور دادن سقطشون نکنید.

سقط تحت هیچ شرایطی نباید انجام بشه و حرام الهی هستش.

مگر در مواردی که فقط جان مادر در خطر باشد.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

خیلی دلم شکست باتاپیکتون، خودمو جای اون بچه ها گذاشتم، به کدامین گناه ناکرده حساب پس بدن😓، دیدگاهمو ...

دلت نشکنه

خدا عادل

و کسی بی اختیار گناه کنه مجازات نمیشه

البته همه عقل دارند

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
واااااای از تربیت غلط هم هس  انشالله پی ب اشتباهش ببره

در زبان محاوره ای گاهی برای "ان شاء الله" الفاظ دیگری بکار برده می شود که می تواند معنی کلمات را تغییر دهد و کاملاً بر ضد مفهوم اصلی باشد.

ایشاالله: یعنی خدا را به خاک سپردیم. (نعوذبالله) (استغفرالله) .

انشاالله: یعنی ما خدا را ایجاد کردیم.(نعوذبالله) (استغفرالله) .

ان شاءالله: یعنی اگر خداوند مقدر فرمود.(به خواست خدا) .

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
آخر الزمانه واقعا 😑 خدا عاقبت همگی مون ختم بخیر کنه 

مادرشون مشکل روانی داشته 

پسره ۲۳سالش بوده نیاز داشته زده ب سرش چندبار ب خواهرش دست زده 

خواهرش ۱۶سالش بوده ب مامانش گفته مامانش گفته بزار هرکار میخواد بکنه من پول ندارم دومادش کنم 

خواهره تو سن ۱۷ حامله میشه 

پرستار پرسیده خواهر دیگم داری گفته اره هنو ۱۱ سالش نشده پریود نمیشه منظور پرستار متوجه شده