2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر گفت پاهات دیگ درست نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3058 بازدید | 244 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه عکسشو بزاری  آخه منم خیلییییی کم اینجوریم  همیشه فک میکردم بخاطر لاغریمه   &nb ...

عکسشو ندارم.ببین پاهاتو بچسبون بهم نباید دست رد شه از وسطش

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
هرکی یه مشکلی تو بدنش داره من تو نوجوونی فهمیدم مهره های آخر کمرم چسبندگی داره یه وقتایی اذیت میشم ...

شوهرمم مهره های کمرم به چپ انحراف داره اصلا براش مهم نیس

حالا چی میشه مگه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
2803
مگه ضربه خورده؟

ن بخاطر نزدیک بینی شدید اینطوری شده

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
بنظرم هرچی لاغرتر بشیم بدتره

ن من ۸۰ کیلو بودم فشار اومد به مفصلام بدتر شد لعنت به داروهای اعصاب و روان اه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببین اونایی که پاهاشون صافه خیلیا دست رد میشه

لایکم نکنید:) دختری در من ساز امیدواری مینوازد♡. (کاربری چهارمم) اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیکنم ممنون♡
2804

رد میشه

چقد حساسی عزیزم بیخیال 

مطمعن باش کسی اینقد دقت نمیکنه و هرکسی ی‌ عیبی داره دیگ 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
اره ولی خب تو بارداری چاقم شده بودم باز بود   خیلی برام مهم نیست عادت کردم خیلیم شدید نیست ا ...

منکه خیلی غصه میخورم آخه هرچیم تیپ میزنیم خوب نمیشیم بااین پاها😄

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
اب سیاه و قوز قرنیه 

درمان نداره..؟ اب سیاه رو ک میگن درمان داره..برای قوز قرنیه باید رینگ بذاری ک شدید تر نشه... چشمات ضعیف هم هست ؟ چندسالته؟

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
ن من ۸۰ کیلو بودم فشار اومد به مفصلام بدتر شد لعنت به داروهای اعصاب و روان اه

حاملم شدم چیزی نشد نگران نباش 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
2805
پاهای پرانتزی رو اصولا همه دارن حالا توی یکی بیشتر توی یکی کمتر زیاد بهش توچه نکن چون بدن خیلی مشک ...

اره من همینطوری الکی رفتم دکتر اخه کاراموزی بیمارستان میرم گفتم از دکترم استفاده کنم حالا ک میرم بیمارستان بعد گفت انحراف داری و بعدا ممکنه عمل بخواد بشی خیلی رفتم تو فکر

وا خدا بد نده چرا

شانسه خواهر من صدتا مرض دارم اینم روش ولی این لاعلاجه دکترای شیرازو اصفهان ردم کردن مونده فقط دکترای تهران برم 

آیه سابقم نی نی یار منو ترکوند. خدایا شکرت بابت همه نعمتات 
2801