2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر گفت پاهات دیگ درست نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3058 بازدید | 244 پست
چند سالته? 

۲۱

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا؟

شل شدن زجاجیه  و احتمال پارگی شبکیه

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
منم از دیشب افسردگیم شدید شد بخاطر چشمام :) میفهمم این حسو قشنگ درررک میکنم..

چشمات چشونه منم چشام بیمارن و درمان ندارن دارم نابینا میشم

آیه سابقم نی نی یار منو ترکوند. خدایا شکرت بابت همه نعمتات 
2803
چشات چیشده

شل شدن زجاجیه و اجتمال پارگی شبکیه

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
میشه عکسشو بزاری  آخه منم خیلییییی کم اینجوریم  همیشه فک میکردم بخاطر لاغریمه   &nb ...

بنظرم هرچی لاغرتر بشیم بدتره

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
2804
ديگه كسي اين قدر دقت نميكنه

بابام پزشکه گفت خوبه ولی رفتم ارتوپد عکس انداخت گفت انحراف داری

حالا میخوام با بابام دعوا کنم بگم تو ک دکتر بودی چرا من باید همچین میشدم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

هرکی یه مشکلی تو بدنش داره

من تو نوجوونی فهمیدم مهره های آخر کمرم چسبندگی داره یه وقتایی اذیت میشم دکتر گفته تو بارداری هم اذیت میشم ولی اصلا برام مهم نیست

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
چشمات چشونه منم چشام بیمارن و درمان ندارن دارم نابینا میشم

شل شدن زجاجیه و احتمال پارگی شبکیه و نزدیک بینی شدید..

شما چیه؟

2805
زود هم که میرفتی بازم بهونه ای پیدا می کردن که بگن تقصیر خودته تا زیاد امیدوار نشی .همون ورزش حلش می ...

یعنی باورزش خوب میشه؟

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
بنظرم هرچی لاغرتر بشیم بدتره

اره ولی خب تو بارداری چاقم شده بودم باز بود  خیلی برام مهم نیست عادت کردم

خیلیم شدید نیست

ارثیه بابام خیلی شدبدتره 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
2801