سلام دوستان خوبید؟من دیروز رفتم دانه های بلال که همان ذرت هست رو گرفتم فریز کنم 20 دقیقه جوش دادم الان نمیدونم همینطور فریز کنم یا در شیشه به همراه آب نمک بزارم؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
الان کاملا ذرتها نرم شدن؟ اگه خواستی توی غذا بریزی دیگه نمیخواد بجوشونی اما واسه ذرت مکزیکی و اینا یه کم بجوشون که گرم بشه البته اگه از اول نمیجوشوندی بهتر بود ولی الانم خوبه. مشکلی پیش نمیاد
من این کارو کردم خوب شده ذرت رو جدا کن اب پز کن با نمک بعد از صافی رد کن بزار فریزر پخته و اماده هست و هر وقت که بخوای به راحتی هر مقدار که خواستی جدا میکنی برای استفاده