2777
2789
سلام دوستان خوبید؟من دیروز رفتم دانه های بلال که همان ذرت هست رو گرفتم فریز کنم 20 دقیقه جوش دادم الان نمیدونم همینطور فریز کنم یا در شیشه به همراه آب نمک بزارم؟






یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خانم برادرم همینجوری فریز میکنه وقتی میخواد استفاده کنه میزاره بجوشه
خیلی محتاج دعایم ....ممنون میشم برای براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
الان کاملا ذرتها نرم شدن؟
اگه خواستی توی غذا بریزی دیگه نمیخواد بجوشونی
اما واسه ذرت مکزیکی و اینا یه کم بجوشون که گرم بشه
البته اگه از اول نمی‌جوشوندی بهتر بود
ولی الانم خوبه. مشکلی پیش نمیاد
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نظرسنجی

abcd112233 | 6 ثانیه پیش
2791
2779
2792