2777
2789

من مهریم 214 سکه هست میخوایم توافق کنیم 10 سکه فقط بمونه بقیشو ببخشم و همون ده سکه رو هم قسطی یک چهارم از حقوقش ماهانه بردارم حالا میخوام ببینم چطور باید این قراردادهارو بنویسیم و محکم کاری کنم که زیرش نزنه کجا ثبت میشه که سر چی توافق شده؟ 

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

احتمالا محضر

همون محضری که توش عقد کردیم؟ 

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

سعی کن همه رو یجا بگیری

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
اینا رو تو دادگاه خانواده. پیش قاضی میگین. و اون حکم می کنه و دادنامه میشه.

مراحلش چیه گلم اول باید چی کار کنم؟ اول باید برم دفتر خدمات قضایی درخواست طلاق توافقی بدم؟ 

عزیزم شما تودادگاه تمکین صراحتا گفتی برنمیگردی؟

بعدش قاضی چه حکمی داد؟

فوری حکم نشوز داد؟

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
سعی کن همه رو یجا بگیری

نمیده عزیزم همینم بازی درآورده

عزیزم شما تودادگاه تمکین صراحتا گفتی برنمیگردی؟بعدش قاضی چه حکمی داد؟فوری حکم نشوز داد؟

اره گفتم برنمیگردم

اره گفتم برنمیگردم

الان بابت طلاق مطمئنی؟

نمیشه به خودش برگردی؟به خاطر دخترت میگم

الان بابت طلاق مطمئنی؟نمیشه به خودش برگردی؟به خاطر دخترت میگم

نه دیگه امکان نداره برگردم

برید محضر اونجا مینویسه و شما امضا میکنید

همون محضری که توش عقد کردیم؟ دیگه نیاز به درخواست طلاق در دادگاه نیست؟ 

مراحلش چیه گلم اول باید چی کار کنم؟ اول باید برم دفتر خدمات قضایی درخواست طلاق توافقی بدم؟

بله فرقی نداره یا شما. یا شوهرتون. یا هر دو. برید دفتر خدمات قضایی. سند ازدواج و با مدارک شناسایی. دادخواست طلاق توافقی مطرح کنید. پرونده می ره دادگاه خانواده. براتون پیامک می آد. بعدش قاضی میگه چیکار کنید. می رین نامه ی مشاور و می آرین. بعد پزشکی قانونی. بعد اینا رو به قاضی میگین. اونم قشنگ تو حکمش می اره. طلاق توافقی... مهریه اینقدر بود. توافق این شد. بعد دادنامه میشه. اگه اجرا نکرد. میرین. دادگاه دستور اجرا می گیرین. از طریق اجرای احکام حکم اجرا میشه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

همون محضری که توش عقد کردیم؟ دیگه نیاز به درخواست طلاق در دادگاه نیست؟

نه چه ربطی به محضر داره. اونجا بنویسین که قدرت اجرایی نداره. دوستانی که اشتباه راهنمایی می کنن مرتکب حق الناس میشن. اونجا نری ها. وکیل هستم. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا