2777
2789

من حس میکنم پیدا کردم خدا منو برا چی افریده اسم ورزش دو سرعت رو شنیدین ؟ مسابقات دویدن هیچ اسیایی تا حالا نتونسته مدال المپیک بگیره حتی یه نفر حس میکنم رسالت من اینه که این مدال رو بگیرم خیلی به دویدن علاقه دارم اگه حتی صبح تا شب هم بدوام خسته نمیشم تو خونه همش دلم میخواد موزیک باشه تو گوشم و بدوام البته وقتی کسی نیست کسی باشه خجالت میکشم میخندن میگن دیوونه دارم درس میخونم قبول شم دانشگاه کنار برم دنبال علاقم خیلی هدف بزرگیه خیلی ولی عاشقشم 

مطمئنم بهش میرسی ناامید نشو و حرفه‌ای دنبالش کن

به مدت ۴۰ روز چله‌ی غرق یاد خدا شدن و دل کندن از یاد غیر خدا میگیرم؛از ۱۳/اردیبهشت تا 22/خرداد  اللّهُمَّ اهدِني وسَدِّدْني، اللّهُمَّ اجعلْ في قَلْبي نُوراً، وفي بَصَري نُوراً، وفي سَمْعي نُوراً، وعنْ يَميني نُوراً، وعنْ يَساري نُوراً، وفوقي نُوراً، وتحتي نُوراً، واجعلْ لي نُوراً، يا أرحَمَ الرّاحِمينَ."**

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوندگی قدبلند .. بالاخص پاهای کشیده و قوی و قلب خیلی قوی تر می خواد .. تو همه ی اینارو داری ؟؟

قد بلند نیستم پاهامم  نمیدونم کشیده هست یا نه قلبمم مشکلی نداشته  ولی من ندیدم قدشون بلند باشه و کری ریچردسون قهرمان المپیک و دارنده مدال نقره 2024 قدش 1 و 50 هستش چطور به قد ربط داره ؟ نفر سوم دو 100 متر المپیک 2024 قدش 1 و 60 هستش 

چرا دانشگاه باید جلو هدف و استعدادت رو بگیره؟ چرا از الان شروع نمیکنی؟

جون کلاساش تو شهر ما نیست من شهر کوچیکی زندگی میکنم اینجا اصلا سالن دو نداره و مربی هم نداره شهرم خیلی کوچیکه 

قد بلند نیستم پاهامم نمیدونم کشیده هست یا نه قلبمم مشکلی نداشته ولی من ندیدم قدشون بلند باشه و کری ...

دمشون گرم .. مربی ورزش های ما که اینارو به ما می گفتن که البته باعقل هم جور درمیومد .. خب برو پارک سر کوچه تون .. برو رو کورنومتر گوشی ات .. بعد استارت رو بزن و شروع کن به دویدن دور پارک .. ببین سرعتت چقده ..

دمشون گرم .. مربی ورزش های ما که اینارو به ما می گفتن که البته باعقل هم جور درمیومد .. خب برو پارک س ...

یه سری نرم افزارهام هستن که به مکان یاب گوشی ات وصل میشن و سرعت و متراژ دویدن تو محاسبه می کنن و بهت میگن .. تو اینترنت سرچ کن پیدا می کنی ..

خب چرا باید اصلا یه مدالی باشه که براش بدو ایم 

به نظرم هدف اینچیزا نیست ولی خب انشاالله شما به خواستت برسی 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁