2777
2789
عنوان

تعبیر خواب گل کی میدونه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 26153 بازدید | 112 پست
انشالا خیره جانا یه نیتی داری که احتمالا خیلی برات مهمه برای رسیدن بهش باید از یه چیزایی بکذری یکمی ...

سلام وقتتون بخیر باشه. 

عذرخواهی میکنم مزاحمتون میشم اما یک خوابی دیدم میخواستم اگر ممکن هست برای شما تعبیر کنید. 

خواب دیدم یک فردی که که آقا هستند به من یک شاخه فکر میکنم گل لاله سفید هدیه میدن البته مطمئن نیستم اما گل سفید بود و این آقا رو نمی‌شناختم اما حس امنیت و خوبی به من منتقل کردند ظاهر هر دو هم آراسته و تمیز و شیک بود 

این آقا جوان بودند. 

یک دنیا ممنون از پاسختون. 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

بیشتر ببینید
سلام وقتتون بخیر باشه. عذرخواهی میکنم مزاحمتون میشم اما یک خوابی دیدم میخواستم اگر ممکن هست برای شما ...

سلام جانا الان پیامتو دیدم انشالا که تعبیرش خیر هست براتون احتمالا کمکی از فردی که غریبه هست بهتون میرسه وباعث گشایش تو زندگیت میشه اگر پیشنهادی بود حتما قبول کن خیر هست شبتون خوش 🌷 

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام جانا الان پیامتو دیدم انشالا که تعبیرش خیر هست براتون احتمالا کمکی از فردی که غریبه هست بهتون م ...

ممنونم ازتون. 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

بیشتر ببینید

سلام عزیزم خوبی من چند روز چندتا خواب عجیب میبینم

اولین خوابم اینو مادرشوهرم رحمت خدا رفته توی خواب بخواب خوشوهرم امد گفت زن داداشت باردار اذیتش نکن

بار دوم خوابیدم دوقلو باردارم

خواب سوم دیدم دخترعمه ام برام گل اورد و زن داداش از تو باغچه یه بوته سبز بهم داد

امروز هم خواب دیدم باردارم و یه کبوتر سیاه تو خانه است مامان بزرگم گفت بگیرش کبوتر سیاه برا زن باردارخوب نیس منم توخواب بارداربودم گرفتمش دادمش مادربزرگم بعد دختر همسایه مون که مجبرد گفتن بچه اش دنیا امد دختری داره ....

ببخشید مزاحمت شدم میدونین یعنی چی دیدم تعبیر میکنین گفتم اگه امکانش هست برای منم تعبیر کنین

سلام عزیزم کاش خواب منم میگفتین البته من باردار نیستم

سلام جانا انشالا‌که تعبیرش خیر هست براتون احتمالا برای نیتی مجبور شدین از آشنایی کمک بگیرین یا خواهید گرفت درست میشه حالا هر چی که هست فقط یکمی سختی داره نگران نباش و صبور باش موفق باشین 🌷

سلام جانا انشالا‌که تعبیرش خیر هست براتون احتمالا برای نیتی مجبور شدین از آشنایی کمک بگیرین یا خواهی ...

سلام عزیزم خوبین 

ممنون میشم پیام منم بخونید 

یکی از آشنا هام امروز زنگ زد بهم گفت دیشب خوابتو دیدم که یه دسته گل بزرگ رز قرمز و صورتی واست آوردم 

میشه تعبیرشو بهم بگین 

ممنونم

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
سلام جانا انشالا‌که تعبیرش خیر هست براتون احتمالا برای نیتی مجبور شدین از آشنایی کمک بگیرین یا خواهی ...

سلام عزیزم خواب دیدم خونه قدیمی که مال خودمونه جاریم توش زندگی می‌کنه یه خیلی گل تو گلدون سبزرنگ متفاوت هست من تعدادی شو که مال خودم بوده میخام ببرم خونم اما جاریم نیست تو دلم میگفتم اشکال ندارد مال خودم هستن جاریم ناراحت نمیشه که بدون اجازه اش میبرم،وخیلی احساس خوبی داشتم چون گل انرژی مثبت میدونستم

برای تعبیر خواب خیلی گزینه ها مهمه وجزئیات لازمه برای همین من چون همه رو نمیدونم دوتا تعبیری که به ذ ...

ببخشی شما تعبیر خواب بلدید ظاهرا

منم خواب دیدم یکی از گلای خونمون خیییلی رشد کرده و پرپشت شده خوشحال شدم با دیدنش 

تعبیرش چیه؟متاهلم با دو پسر

ببخشی شما تعبیر خواب بلدید ظاهرامنم خواب دیدم یکی از گلای خونمون خیییلی رشد کرده و پرپشت شده خوشحال ...

سلام جانم الان پیامتونو دیدم انشالا که تعبیرش خیر هست برای کاری سرمایه گذاری کردین یا منتظر نتیجه کاری هستین که جواب میده نتیجه خوبی داره براتون منتظر یه خبر خوب باشین 🌷

سلام جانم الان پیامتونو دیدم انشالا که تعبیرش خیر هست برای کاری سرمایه گذاری کردین یا منتظر نتیجه کا ...

سلام خوبید ببخشید میشه تعبیر خواب رو بگید 

مامانم خواب دیده یه زنی که قبلا همسایمون بوده و الان فوت کرده پاشو میگیره و بهش شیرینی میده و بهش میگه اینارو بده به دخترت و اسم منو میگه 

یکیم من خواب دیدم خونمون یه مراسمی و مامانم برام لیوان بزرگ و یدونه قوری خوشگل خریده و یه تابلو که روش اسم یه معصوم نوشته فک کنم حضرت ابو لفضل و اولش انگار مامانم میخواسته نبینم ولی من دیدم 

یکیم دیدم تو پذیرایی خونمون چند تا گلدان که توش شاخه های برگ های بزرگ داره خیلی خوشگل و تازه بودن ولی بعضی هاشون برگ هاشون زرد شده بود و گفتم چرا مامان گذاشتی پیش اون گلدان اون آفت داشت داده به این ها گفت آره نفهمیدم میشه بگید ممنونم

اگه دیدی دعام میکنی قبول شم 🥹  خدایا تو شاهدی برای همه چی خودت درست کن 🌱🤍   درخواست دوستی نداریم آقا🙃                                          امروز ازهم گسستم. اگر بال و پرشکستم و به پرتگاه غم رسیده‌ گام های من،چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتمو،

بیشتر ببینید

سلام عزیزم میدونید تعبیرخواب پیش دعانویس رفتن چیه این خواب روچندین باردیدم میرم پیش دعانویس ازش دعامیگیرم حتی یه بارم کتاب دعا گرفتم ازدعانویس همش این خواب تکرارمیشه

❤شُکراًلِلَّه و اَلحَمدُلِلَّه❤                                       ❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان❤                     ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤((می گریم بی امان ، مثل ابر بهار ، ای مهر بی کران ، الغوث و الامان ،سرگردانم من و،از ره جامانده ام-رحمی ای مهربان-مولاصاحب زمان ))😭💔

بیشتر ببینید
سلام خوبید ببخشید میشه تعبیر خواب رو بگید مامانم خواب دیده یه زنی که قبلا همسایمون بوده و الان فوت ک ...

سلام جانم چقققدر خواب 🥰انشالا که تعبیر همشون خیر باشه براتون 🙏

درارتباط با خواب مادرتون احتمالا آشنایی خواستگاری معرفی میکنه البته اگر مجرد هستین 

در ارتباط با خواب خودتون احتمالا درارتباط با انجام کاری نذری کردین ومتوسل با ائمه هستین که باید مقداری از نذرو ادا کنید وبقیشو گرو بردارید 

درارتباط با خواب آخری ببینین یه کاری قرار انجام بدید که یکمی توش مشکل هست حتما تحقیق کنین وسعی کنین همه‌چیز به همه کس نگین آدم مورد اعتماد پیدا کنین کسی که،بتونه بدرستی راهنمائی کنه 

انشالا که موفق میشین 🙏🌷

سلام عزیزم میدونید تعبیرخواب پیش دعانویس رفتن چیه این خواب روچندین باردیدم میرم پیش دعانویس ازش دعام ...

سلام جانا انشالا که خیر باشه براتون دارین کاری انجام میدین یا میخواین انجام بدین که فکرتونو خیلی درگیر کرده والبته اینکار کمی مشکلات داره مواظب باشین به بیراهه نریدشناختن آدما ونیتشون کار سختیه مواظب باشید 🌷