2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوب هستین من سالهاست یه مشکلی داشتم حل نمی‌شود پیش هر  دعانویسی ک بگین رفتم فقط ازم پول میگرفتن و نتیجه نمیگرفتم. دوستم دعانویس و پیدا کرد به من معرفی کرد نتیجه گرفتم خدا خیرش بده تونست حلش کنه الان هر مشکلی ک داشته باشم سری واسم حلش میکنه دست دعانویسه خیلی سبکه به فامیلامون معرفی هم کردم اونام نتیجه گرفتن شمارش و میزارم بهش زنگ بزنید بخدا نه کلکی هست نه دروغ میگم. گفتم اینجا شمارشو بزارم ک دوستان هم نتیجه گرفتن منو دعا کنید شمارش ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ اینه

سلام خوب هستین من سالهاست یه مشکلی داشتم حل نمی‌شود پیش هر دعانویسی ک بگین رفتم فقط ازم پول میگرفتن ...

یک دروغ قشنگ تر بگو اینا قدیمی شده فقط تعجب میکنم اون پول حرومی که از مردم میگیری چطور از گلوت می‌ره پایین؟

‌‌

سلام من یک نفر می‌شناسم آدم مطمئن و خوبیه ولی مشهد زندگی میکنه مشکل من و خواهرم رو حل کرد، خواهرم که زندگیش داشت از هم میپاشید ولی از وقتی که از این بنده خدا دعا گرفت کلا زندگیش تغییر کرد و خوب شد، خودمم همینطور شوهرم خیلی مریض بود الان خوب شده خداروشکر. این بنده خدا آدم مومن و خوبیه، سنشم زیاد بالا نیست حدود چهل سالشه فک کنم. ولی کارش حرف نداره. تلفنی هم کار انجام میده ولی فقط کارهای رحمانی انجام میده.برای جدایی یا کارهایی که حروم باشه بهش نگین چون اصلا انجام نمیده، میگن موکل لشکری داره البته من که به موکل و این چیزا اعتقادی ندارم ولی دستش خیلی سبکه، شمارشو میزارم ولی به شرطی که هر کی مشکلش حل شد از ته دل برام دعا کنه خدا یک نی نی پسر امسال بهم بده، اگه زنگ زدین جواب نداد پیام بدین بگین از طرف خانم صالحی هستین

09157096791 سید علی

چه خبره امروز همه دنبال دعانویسن

🤣

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بیشتر ببینید
دعا نویس ها کلا بردارن من رفتم زبان شوهرمو بستم از بس اذیتم میکنه اثر نذاشت الان کتکم زده ورفت😔

اینا الکیه

یه درصد خیلی خیلی کمی بلدن دعا بنویسن و باطل کنن

اینایی که اینقدر زیاد شدن فالگیرن و سرکتاب باز میکنن

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

زندگیتونو نابود نکنید با این کارا

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
اینا الکیهیه درصد خیلی خیلی کمی بلدن دعا بنویسن و باطل کنناینایی که اینقدر زیاد شدن فالگیرن و سرکتاب ...

اونایی هم که بلدن کلاهبردارن هی مشکلات طرف کم و بیشتر میکنن

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن