2777
2789
عنوان

چرا مامانو بابام اینهمه بی منطقن😐

299 بازدید | 27 پست

من الان 23 سالمه 14 سالگی به زور شوهرم دادن با اینکه همیشه از بهترینای مدرسه بودم چه درس چه اخلاق معلمام و مدیرای مدرسه همیشه بهم امید داشتن تا جایی که عروسی کرده بودم ولی مدیرمون میگفت بیا بازم همینجا درستو بخوون حیفه ولی من نرفتم چون خانواده شوهرم به زور اجازه داده بودن بزرگسالان غیرحضوری درس بخونم خواهرمم 2سال ازم کوچیکتره اونم بخاطر تمام محدودیت و کمبودهایی که خونه پدری داشت بایکی ازدواج کرد و جدا شد الان دوساله خونه بابام زندگی میکنه هفته پیش یه خواستگار براش اومده که 16 سال ازش بزرگتره کچله نه کار درست حسابی نه خونه نه ماشین تازه یه پسر هم داره مهریه هم میده گیر داده بودن که قبول کن اونم قبول نمیکرد امروز با مامانم حرف میزدم میگم کاری رو که با من کردید با اونا نکنید اینده ام نابود شد این اون چیزی نبود که میتونستم بشم بزارید حتی اگه اشتباه میکنن انتخاب خودشون باشه میگه دعا کن تا عید منوبابا بمیریم تو راحت شی😐اصلا نمیشه دوکلمه باهاشون منطقی حرف زد تاوقتی ازشون تعریف میکنی قشنگ گوش میدن تایید میکنن ولی خدا اون روزو نیاره حقیقتو به روشون بیاری😕فقط میخوان از احساسات ادم سواستفاده کنن که بحث تموم شه

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
پ همین بهتر ک همکلام نشی😐

اره واقعا

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟

خب خواهرت مخالفت کنه بگه نمیخام

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌

بزرگسالان دیپلم گرفتی؟

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
فقطططط بکن تو گوش خواهرت که یکلام زن ادم بیخود نشه بهشون بگه اگه دوست دارید برم و باااازم برگردم اصز ...

اون از پس خودش برمیاد مثل من تو سری خور نیس

2804
خب خواهرت مخالفت کنه بگه نمیخام

اونم همینو میگه ولی تو مامان بابامو نمیشناسی که فقط میخوان دختراشونو رد کنن برن انگار ما مزاحمشونیم بعضی وقتا میگم کاش بچه دار نمیشدن تو حسرت بچه له له میزدن نه اینجوری فقط نابودشون کنن

بزرگسالان دیپلم گرفتی؟

اره

اره

کنکور نمیدی؟؟

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
2805

اولا شما خیلی خوبی که نمیخوای خواهرت زندگیش خراب شه

و بعد اینکه عزیزدلم پدرومادر بیشتر از این که مقدس باشن،مسئولن!و باید مسئولیت کاری که کردن رو قبول کنن و واسش یه بهایی بدن

بچه بدنیا اوردن که فقط درست کردن جسمش نیست که!!

شما که میدونین این کارهمیشگیشونه که احساساتی بکنن شما رو،پس ایندفعه دیگه فریب نخورین

به این فکرکن خدایی نکرده خواهرت بره توی این زندگی ای که نمیخواد،یا کم میاره و یه بلایی سرخودش میاره یا زندگیش میشه مثل دورازجونش یه مرده ی متحرک!

به هیچ وجه کوتاه نیاین حتی اگه گفتن حالمون بد شد و قلبمون گرفت و ما چقدر بدبختیم و از این چیزا!

میخوام هر لحظشو زندگی کنم!!😇
پس چه غصه ای داری بخوری خداراشکر خواهرت خودش بلده توام زندگیتو کن بیخیال

از این غصم میگیره که من جلو چشمشونم بعد هشت نه سال هنوزم که هست از اینکه اونطور که میخواستم زندگی نکردم ناراحتم مثل یه عقده شده برام ولی حتی پشیمون که نیستن هیچ میخوان با اونم اینکارو کنن

کنکور نمیدی؟؟

یه بار دادم ولی اون رشته ای که میخواستم قبول نشدم الانم تازه بچم دنیا اومده فعلا تا دو سه سال اینده نمیتونم

2801