2777
2789

من اصلا بدبختی و خوشبختی رو تو جنسیت نمیبینم. خانم بودن هم کاملا راضیم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@1374nazanin    

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
2803
2804
من اصلا بدبختی و خوشبختی رو تو جنسیت نمیبینم. خانم بودن هم کاملا راضیم

منم و به اینکه یه زنم خیلی هم افتخار میکنم 

کلمه بدبختی رو هم قبول ندارم بعضی وقتا یه سری مشکلات به وجود میاد ولی بدبختی نیست بدبیاری هست

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اسی هستی؟ نیستی؟ علایم حیاتی نشون بده

😅😅😅

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خدا از همه مهربون تره ...و هیچ گاه ظلم نمیکنه

من ی سوال داشتم

اونجایی از قرآن که میفرماید زن رو در صورت عدم تمکین کتک بزنید(سوره نسا آیه۳۴)بخشی از همین عدالته؟

من کافر نیستم،مرتد نیستم،فقط سواله

LGBT

چی بگم😔😔😔

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
2805
من ی سوال داشتم اونجایی از قرآن که میفرماید زن رو در صورت عدم تمکین کتک بزنید(سوره نسا آیه۳۴)بخشی ا ...

اگ میشه من حواب بدم فعل مورد استفاده ضرب هست ک توی آیات دیگ معنای رفتن و سفر کردن میده یعنی ازشون دور شید حالا یه سری ها کتک زدن ترجمه کردن 😕این از کشفیات خودم هست ...همونطور ک ایه ها رو مذاهب مختلف ، مختلف معنی میکنن منم سعی میکنم خودم معنی کنم

حجاب چهره جان می شود غبار تنم                              خوشا دمی که از این چهره پرده بر فکنم
اگه منظورت پریوده حق داری اگه نه یگه بقیه اش تقصیر خودمونه    

پریود اول بدبختیا و درداس ازدواج وزایمان و ..مادر بودن همسر بودن دختر بودن خواخر بودن همه چیش سخته

خدایا نگهاتو از خودم و زندگیم نگیر🙏
2801