2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1002783 بازدید | 118822 پست
وای چه کییییفی میکنه آدم😍😍😍😍😍😍 ینی حسش عاااالیه😍 وای عاطی دیشب خواهرشوهرم منو دید.گف مرضی لا ...

اره گلم اوایل اب بدن کم میشه .اب زیاد بخور ...اینم لینک ورزش 

https://tamasha.com/v/q3PXb

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
ساناز جونم کاش همون اول نمیذاشتی تو شیردهی رژیم بگیرم 😭😭😭😭😭😭 حالم بده ساناز  منه خر هم ک ...

عزیزم منم دخترم وزنش کمه

بعد ۶ ماهش یه دور رژیم‌ گرفتم. در حد ۴_۵ کیلو.ولی شیرم خیلی کم میشد ولش کردم

الان هنوز که هنوزه میگم نکنه بخاطر اون مدت رژیم بود که بچم ریزه😔 آخه پسرم خوب تپل مپل بود

واقعا ظلمه در حق بچه😔 

الانم شیر میدم ولی دیگه بزرگ شده دخترم

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره گلم اوایل اب بدن کم میشه .اب زیاد بخور ...اینم لینک ورزش  https://tamasha.com/v/q3PXb

مرسی عزیزم چقد با تاخیر😅😅

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
2804
الهه بامدادی کوجایی عزیز دل  بیا فدات شم بهمون سر بزن خیلی وقته ندیدمت من💚💙 @بامدادخمار & ...

سلام عزبزم خوبی ؟؟؟ من ک عالیم شکر خدا💪✌✌✌

تو چطور مطوری؟؟ بخیه هام جذبی بودن جذب شدن و زخمام خشک شده

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام عزبزم خوبی ؟؟؟ من ک عالیم شکر خدا💪✌✌✌ تو چطور مطوری؟؟ بخیه هام جذبی بودن جذب شدن و زخمام خشک ...

🏃‍♀🤸‍♀️🤗💐🌺🙋‍♀️ب افتخار سرگروه سبزآ،

بزنگ زنگوووو.

خوبی؟مشکل لخته برطرف شد؟

الان صاف و صوفی،اوکی شدی؟😁

مرسی بابت راهنماییای خوبت مهربون😘

😍😍😍😍❤❤❤

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
بله عزیزم اگه زیر کالریه مجاز بخوری حتما استپ میشی و هم باعث عضله سوزی میشه درست و اصولی باید رژیم ب ...

سلام عزیزم ببخشید ی سوال داشتم من گاهی مصرفیم ۵۰ یا ۶۰تا پایین تر از حد مجاز میشه یعنی استپ میکنم؟مثلا ۱۶۰۰تا میتونم بخورم ۱۵۵۰تا خوردم 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
حتما عزیزم یه آپ هست از گوگل پلی دانلود کردم  برنامه کاهش وزن برای بانوان یه چالش ۳۰ روزه ست ه ...

ممنون از توضیحاتت😘😘

سخت بود همون تردمیلمو باید راه اندازی کنم🤪

ممنون از توضیحاتت😘😘 سخت بود همون تردمیلمو باید راه اندازی کنم🤪

خواهش میکنم عزیزم 

اره سخته کاش موثر باشه 

تردمیل عالیه به نظرم 

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
اینم گزارش امروزم از بس وسواس به خرج دادم کالری مصرفیم کمتراز مجاز شد مجاز۱۹۶۰ مصرفی۱۷۴۶ پ ن :وزن ...

عزیزم ببخشیدمن سالاددرس میکنم باکلم و هویج و گوجه و خیاربعداینوبایدچ جوری تومانکن وارد کنم.هرکدوموجداجداحساب کنم.چون من کلی میخام وزن کنم واردبشه

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
عزیزم ببخشیدمن سالاددرس میکنم باکلم و هویج و گوجه و خیاربعداینوبایدچ جوری تومانکن وارد کنم.هرکدوموجد ...

من کرفس دارم جدا حساب میکنم چون ترازو ندارم☹

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
2809