2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1002840 بازدید | 118822 پست
سلام  ماشالله افرین دختر چه کردی خیلی عالیه  ادانه بده عزیزم . من ازت کلی انرژی میگیرم ...

قربونت

ان شا...شما هم موفق باشی.

زود زود گوشیتو درست کن.

این نیز بگذرد...                                                       
گزارش امروزم مجاز ۱۷۲۰ مصرفی ۱۸۸۶ مهمونی بودم البته شیر میدم یادتون نره😂😜 خونه تکونی ورزش میشه ...

الی منو دعبا کن اصلن حال ورزش کردن ندارم😑

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم برنج زیادنیست ۱۰۰گرم یک روزدرمیان میشه ۵ق برنج،ولی وزنم چرا۲کیلوزیادشدم الان ثابت موندم ت ...

سلام آسنات عزيزم، گلم من با ١٠ كيلو اضافه وزن دوباره برگشتم، ولي مصمم تر و با اراده تر، گزارش هر روزمو بايد به شما بگم؟ لطفاااا كمكم كن ارادمو از دست ندم

2804
@sepiiiiiideh     سپیده جان من توی این ۵ روز فکر می کنم فقط یک روز کالری مجاز خوردم معمو ...

بله عزیزم اگه زیر کالریه مجاز بخوری حتما استپ میشی و هم باعث عضله سوزی میشه درست و اصولی باید رژیم بگیری

تبریک میگم عزیزم آفرین 👏👏❤ دوباره هم گروهی شدیم😉

مرسی گلی.اره باید باز رقابتمونو جدی تر کنیم  

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5
گزارش# @sepiiiiiideh     صبحانه نخوردم  میان وعده ۳ تا ساقه طلایی 😂😂۱۶۰ الان ...

خوبه خودت میدونی😂

برنامت خوب نبود گلم من انتظار بیشتری ازت دارم❤

جون هرکی دوس داری ساقه طلایی نخور😭

ی سری پزشک تغذیه رفتم گفت خامه نخوری بهتروزن کم میکنی توی تثبیت بخور

ممنون از راهنمایت حتما👍

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
حتما هست عزیزم. یه نیم تنه اسپورت بایه شلوار خوشگل ورزشی جذب بپوش موقع ورزش خیلی حس خوبی میده واقعا ...

وای چه کییییفی میکنه آدم😍😍😍😍😍😍 ینی حسش عاااالیه😍

وای عاطی دیشب خواهرشوهرم منو دید.گف مرضی لاغر شدیا چیکار میکنی؟؟؟

فک کننن. بعد ۳ روز فقط.ینی انقد مشهوده؟؟؟؟🤩🤩

البته همیشه هفته اول ادم خیلی خوب کم میکنه میدونم😁 اما اخه سه روزه تازه😍

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
در مورد ورزشت تو ضیح میدی🙏🏻

حتما عزیزم

یه آپ هست از گوگل پلی دانلود کردم  برنامه کاهش وزن برای بانوان یه چالش ۳۰ روزه ست هر روز بهت۴تا۸ دقیقه چند تا حرکت ورزشی میده 

من اولش با چند حرکت که از نت دان کردم خودمو گرم میکنم 

بعد حرکت های که آپ برای اون روز بهم داده ولی چون زمانش کمه حرکت های که روزهای قبل بهمداده بودو دوباره انجام میدم تا ۳۰ یا ۴۰دقیقه میشه ضربان قلبم خیلی میره بالا خیلی هم عرق می کنم 

بعد با چند حرکت کششی بدنمو سرد می کنم 

نمیدونم حالا تا چه حد درسته 🤔

@دیانا24   نظرشما چیه عزیزم 

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
عزیزم سعی کن چیزهای مقوی بخوری.به خودتم استرس نده انشاءالله ویارتم زود تموم میشه. @مامانامیرعباس9 ...

مرسی بابت راهنماییای خوبت مهربون😘

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
@hamtajoon     این دوتا که من خودم باهاشون ورزش کردم برای صبا اول از چالش برگریزون و تع ...

مررسی 😘

انشاالله هر کس هر مشکلی داره مشکلش حل بشه و حاجت روا بشه و منم حاجت روا بشم 🤲🏻🌟
2809