2777
2789

مادر شوهرم گفت بچه ت معلوم نیست از کدوم برادر شوهرته😖😖حلالش نمیکنم الان داره درد میکشه میگه حلالش کنم 

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ازکجاش بگم اخه.اینقدرزیاده که نگو.

صاحبخونه گفت خونشو میخوادبرای پسرش من به پدرشوهرم گفتم بذار اثاث بیارم توی زیرزمین بذارم تاوقتی خونه پیدامیکنیم خودمم نمیمونم میرم خونه پدرم گفت اصلا.تازه دخترشم گفت من اجازه نمیدم.

خواهرشوهرم قبل بارداریم بهم گفت ج.ن.د.ه

سرسفره بشینم کنارشون مدام میگن کوفت بخوری.

بارداربودم هرچیزی هوس داشتم جلوم میخوردن امادریغ ازیه تعارف.

اون یکی خواهرشوهرم گفت سربه تن بچه ت نباشه.

مادرشوهرم و......هم به یک نحوی.دلم خون شده اماچاره ندارم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
2803
مادر شوهرم گفت بچه ت معلوم نیست از کدوم برادر شوهرته😖😖حلالش نمیکنم الان داره درد میکشه میگه حلالش ...

واقعا که این همه حرف زده میگه حلالمم کن چه پررو

زوزه میکشن برام  توله گرگایی که بادست خودم هار شدن 
ببخشید من جواب دادم اونو نمیدونم الان توشهرشما رسمه باید ببین اخه من شوهرم قبولم داشت اونا هی خرف در ...

واسه منم همینه

من هنوز عروسی نکردم 

نامزدم میگه من اینا رو قبول ندارم کسی جرئت نداره اسم دستمال بیاره

ولی اونا گفتن که رسممونه. 

من رفتم دکتر ارتجاعی بوده پردم چه کنم وای😐😐

متاهل و متعهد تا پای جان   خدایا زندگی من و همسرم رو پر از عشق و صمیمیت و شادی و وفاداری و صداقت کن... خدایا مراقب زندگی قشنگمون باش من زندگیمو سپردم به خودت ای مهربانم
وا این دیگه روانیه ناراحت نشی 

چرا باید ناراحت بشم؟؟؟؟   

متاهل و متعهد تا پای جان   خدایا زندگی من و همسرم رو پر از عشق و صمیمیت و شادی و وفاداری و صداقت کن... خدایا مراقب زندگی قشنگمون باش من زندگیمو سپردم به خودت ای مهربانم
من ازکجاش بگم اخه.اینقدرزیاده که نگو. صاحبخونه گفت خونشو میخوادبرای پسرش من به پدرشوهرم گفتم بذار ا ...

ای کاش من اونجا بودم تک تک شونو به درک واصل میکردم عه اعصابم بهم ریخت شوهرت ازت دفاع نمی کنه 

زوزه میکشن برام  توله گرگایی که بادست خودم هار شدن 
2804
نمی دونم 😐

بگو خوشحال میشم اتفاقا

اون برای من ذره ای احترام نداره

2805
وا این چه حرفی بود زد معذرت خواهیم نکرد

نه بهش گفتم جلو پدر مادرت واسه چی به من میگی سگ خندید اصلا بگو گفت ببخشید .. عصبانی بودم .. هیچی 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.
واقعا که این همه حرف زده میگه حلالمم کن چه پررو

واقعا پررو ،تهمت زیاد بهم زده آبرومو همه جا برد خدا جای حق نشسته همه ی کارایی که با من کرد وبا دختراش کردن یه چشش اشکه یکی خون میگه نمیدونم چه گناهی کردم اینجوری سرم میاد

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
2801