2777
2789
اره...  کارمدد بانک تشریف دارن و به قول خودشون تحصیل  کرده و با فرهنگ

فقط ادعا دارن خواهرشوهربی فرهنگ منم تو پیام نوشته بود تقصیرمنه که یه مشت ادم بی سوادوگوز خودم حساب میکنم میخواستم بگم الان توفرهنگ داری با این طرز بیانت فقط ادعاست واگرنه ازیه ادم بیسوادم کمترشعورداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جلو خودم همیشه سکوت می‌کنه ولی مطمینم وقتی من نیستم ازم دفاع می‌کنه که اینقدر ازم بدون میاد البته ال ...

همون بهتر خوبه حداقل دفاع میکرد ازت شوهرت وگرنه رو سرت سوار میشدن 

زوزه میکشن برام  توله گرگایی که بادست خودم هار شدن 
2803
فقط ادعا دارن خواهرشوهربی فرهنگ منم تو پیام نوشته بود تقصیرمنه که یه مشت ادم بی سوادوگوز خودم حساب م ...

دقیقا

منم جوابشو ندادم😊 خدا جای حق نشسته

متاهل و متعهد تا پای جان   خدایا زندگی من و همسرم رو پر از عشق و صمیمیت و شادی و وفاداری و صداقت کن... خدایا مراقب زندگی قشنگمون باش من زندگیمو سپردم به خودت ای مهربانم
2804

شما ها خیلی صبورید که چیزی نمی گید من بودم هفت جدو ابادشونو میوردم جلو چشمشون أه انقدر دارم هرس میخورم نمیدونستم مادر شوهرم اینجوری هست

پدر شوهرم با شوهرم دعوا کرده بود که اصلا ربطی به من نداشت تازه دو ماهی ازدواج کرده بودیم پدر شوهرم به شوهرم گفت خاک تو سرت هر چی ایم میگه گوش میدی منظورش من بودم شوهرم هم برگشت گفت مگه این سگ کیه که به حرفش گوش کنم ..هیچوقت یادم نمیره

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.
خوب کردی گلم همون بهترکه بابعضی ادما دهن به دهن نشه ادم

اره

ولی هنوز تو دلم مونده 

اخه یجوری با ادم رفتار میکنه انگار من مونده بودم رو دست مامانم و فقط داداش ایشون اومد منو گرفت.. 

بخدا میخوام بترکم وقتی اینطوری میگه.. 

تازه امسال همش میگفت اینکه قبول نمیشه تو گوره که قبول بشه.. 

و قبول نشدم انقدر خوشحال بود که کم مونده بود جشن بگیره

میدونی واسه چی. 

بخاطر اینکه میگه خدا کنه هیچ کی به جایی نرسه من فقط کارمند خانواده بمونم همه به من احترام بزارن و اینا زیر دست من باشن😔

متاهل و متعهد تا پای جان   خدایا زندگی من و همسرم رو پر از عشق و صمیمیت و شادی و وفاداری و صداقت کن... خدایا مراقب زندگی قشنگمون باش من زندگیمو سپردم به خودت ای مهربانم
2805
پدر شوهرم با شوهرم دعوا کرده بود که اصلا ربطی به من نداشت تازه دو ماهی ازدواج کرده بودیم پدر شوهرم ب ...

وا این چه حرفی بود زد معذرت خواهیم نکرد

2801