2777
2789
ن مرسی بیا دوست بمونیم من ی زن دارم بسمه😂😂😂😂

نوموخام منو دوست نداری زنت کی هست من قهرم دیگه با من حرف نزن   

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂😂😂دهنت دختر من اینور دارم پاره میشم ازخنده😂بترکی😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😉🤣بترک ک

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
باشه درسمامو میخونم مامانی ولی اکبر خودش زن داره از اصغر خوشم نمیاد فقط سیندرلا    

خاک عالم برم به در همسایه بگم اسم دامادم سیندرلاس آخه ؟😑🤣

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
2803
برو سر مشقت بچه😂😂😂😂😂😂 مامانش بیا جمع کن بچتو دل زن منو شکوند😂😂😂😂

ماشالا سیندرلا خوب بچه های مردمو از راه بدر میکنیا 😐🤣

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
خاک عالم برم به در همسایه بگم اسم دامادم سیندرلاس آخه ؟😑🤣

نمی‌خواد دیگه منو دوسم نداره ولش کن داره ازدواج می‌کنه   با اصغر ازدواج میکنم مامان جون

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
2804
حالا تو هیسسسسسس I💗you😉😉😉

دیگ دلم نمیلرزع 

تو ب من خفع شو هم ی بار نگفتی ب اون گفتی دوسش داری

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
نمی‌خواد دیگه منو دوسم نداره ولش کن داره ازدواج می‌کنه    با اصغر ازدواج میکنم مامان جون

آفرین دخترم از اولم میگفتم اصغر فقط به درد تو میخوره 😑🤣

2805
  دیگ دلم نمیلرزع  تو ب من خفع شو هم ی بار نگفتی ب اون گفتی دوسش داری

هن  کمرممممممم شکست دختر

اون دوس دارمای جاست فرندی بود

بابا یره کامنت بعدشم میخوندی دیگه در ادامش چی گفتم عه

😒😒😒😒😒😒

برو سر مشقت بچه😂😂😂😂😂😂 مامانش بیا جمع کن بچتو دل زن منو شکوند😂😂😂😂

برو بابا دیگه دوست ندارم برو پیش زنت ارزونی خودت نخاسم خخخخ  بابا من مجردم بیام زن تو متاهل بشم میرم با اصغر ازدواج میکنم ولی نه تو نه فری حق ندارین پشیمون بشین بیاین خواستگاری ها     

بمنچه اون  بچه تو میحاد بامن باشه😂😂😂😂من کاره ایی نیستم من تک پرم فقط ژینا😂😂😂😂

رو بچم اسم میذاری و میری با ژینا ؟😤

2801