بگین چندسالتونه و تا این سن چه مهارت ها و توانایی هایی دارین و از خودتون راضی هستید ؟ یا تو تصوراتتون قبلا می خواستید بهتر از الانتون باشین ؟
مثلا من خودم ۲۸ سالمه . کارشناسی مشاوره و روانشناسیم .یه فوق دیپلم رشته ی دیگه هم دارم . دوره های تایپ و word رو گذروندم . مدرک IcDl 1&2 رو دارم . دوره ی خیاطی و طراحی روی پارچه رو گذروندم ولی مدرکشو نگرفتم . دوره های نویسندگی رو گذروندم . زبان هم تا یه جایی گذروندم ولی ول کردم نصفه کاره . ولی به نظرم از وقتم و عمرم خوب استفاده نکردم و تو تصوراتم تو این سن دوست داشتم دکترا داشته باشم و مطب بزنم ....
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یکی از مهارت هام اینه که میتونم یه فصل کامل سریال رو تو یه شب ببینم
اینم خودش خیلیه من حوصله ندارم 🤣
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️