2777
2789

بگین چندسالتونه و تا این سن چه مهارت ها و توانایی هایی دارین و از خودتون راضی هستید ؟ یا تو تصوراتتون قبلا می خواستید بهتر از الانتون باشین ؟ 

مثلا من خودم ۲۸ سالمه . کارشناسی مشاوره و روانشناسیم .یه فوق دیپلم رشته ی دیگه هم دارم . دوره های تایپ و word رو گذروندم . مدرک IcDl 1&2 رو دارم . دوره ی خیاطی و طراحی روی پارچه رو گذروندم ولی مدرکشو نگرفتم . دوره های نویسندگی رو گذروندم . زبان هم تا یه جایی گذروندم ولی ول کردم نصفه کاره . ولی به نظرم از وقتم و عمرم خوب استفاده نکردم و تو تصوراتم تو این سن دوست داشتم دکترا داشته باشم و مطب بزنم ....

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
یکی از مهارت هام اینه که میتونم یه فصل کامل سریال رو تو یه شب ببینم 

الان چی میبینییییی  

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
2804
2805
یکی از مهارت هام اینه که میتونم یه فصل کامل سریال رو تو یه شب ببینم 

اینم خودش خیلیه من حوصله ندارم 🤣

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
2801