2777
2789
عنوان

با یه هندوستانی چت کردم و بدجور چشمش گرفته بود!+عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 141320 بازدید | 1676 پست
اره بابا بدبخت نمیدونه حالا موندم بهش بگم؟؟؟😂😂باشه حتما

نه نگو بهش........................حالا خود دانی..................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

من ی بار چت کردم با ی هندوستانی خخخخ  خب چیزیی هم نمیدونستم از هندی ولی انگلیسی  باهاش چت میکردم اونم هی ایموجی تعجبو میفرستاد😁😁😁

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من چند مورد خواستگار خارجی داشتم قبول نکردم

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕
من ی بار چت کردم با ی هندوستانی خخخخ  خب چیزیی هم نمیدونستم از هندی ولی انگلیسی  باهاش چت ...

چطور با هم اشنا شدین.....................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
2803

ب چت كردن هاتون ادامه بديد منم ي روز چت كردم الان ١٤ ساله ك اومدم كانادا 😂

البته بگم طرف ايراني بود 😌 همسر جانمو ميگم 

قبلا با ي فيليپيني و. كويتي هم چت كردم 

فليپيني زبان انگليسي عاااالي داشت ولي بسيار فقير بودن يعني عكس برام ميفرستاد خونه شون مثل اين حلب نشين ها بود بنده خدا ولي خيلي كاري بوووود همش دنبال ي راه بود از كشورش بزنه بيرون 

كويتي هم  زبان انگليسي خوب نبود ولي ها دلت بخواد پولدار بود 

كلا كويتي فقير من نديدم همه دوستاش هم مايه دار بودن 

من ي گيمي  انلاين (كازينو) بازي ميكردم با اينا اونجا اشنا شده بودم مثلا leader ي كلوپ بودن منم عضو كلوپ بودم اين كويتي همش منو دعوت ميكرد تو روم هاي وي اي پي با بت هاي زياد بازي ميكرد ب من هم اميتياز ميرسيد خيلي خوب بًود 😂

كلا عاشق. دختراي ايراني بود البته براي ما هم در حد همون چت تو اون بازي بود private نزاشتم بشه هيچ وقت 

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )
نه نمیگم الانم اس داد واسم نامه بنویسه و عکس جدید داد😂😁چ حرف گوش کنه

میخواد خودش رو تو دل تو جا کنه عزیزم.................................ولی فکر کنم پسر رمانتیکی باشه..........................

2804
2805
منم با عربا زیاد حرف میزنم ولی نمیتونم بهشون اعتماد کنم  

عاره كلا پيچيده هستن ولي خدايي اين پسره خيلي مهربون بود قبلا زن داشت و ي بچه طلاق داده بود البته من تو فاز دوست معمولي باهاش بودم ولي ادم خوبي بود من چيز بدي نديدم ازش البته فك كنم كويتي ها ي كم كلاسشون فرق داشته باشه با باقي عربا مطمىن نيستم البته 

ولي كلاس ميرفتم اينجا ي عربه بود زن و بچه داشت خيلي رو مخ بود هي لاس ميخواس بزنه با دختراي كلاس همش هم از ايران بد ميگفت 😡😒

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )
 میخواد خودش رو تو دل تو جا کنه عزیزم.................................ولی فکر کنم پسر رمانتیکی ...

😅بهش همون اول گفتم ازدواج و ...قیدش رو بزن!اره مشخصه رمانتیکه تا فکر بچه هاش کرده که قدبلند باشن🤣

2801