2777
2789
عنوان

با یه هندوستانی چت کردم و بدجور چشمش گرفته بود!+عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 141320 بازدید | 1676 پست
واقعا ؟😐همه فانتزی ها و تصوراتمو خراب کردی ☹😖 مثلا من خودم عاشق یه پسری مثل لی مین هو هستم خیلی جن ...

خودمم باورم نمیشد ولی دوستم میگفت خیلیییی راحت با چند نفر دوست میشن و اصلا هم جنتلمن نیستن  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم اصلا خشکل نبود ایرانیا خیلی خشکل ترن تو حیفی با همچین ادما میچتی

😍😅فداتشم عزیزم ولی من فقط در حد چته دوستانه و معمولیه اونم واسه یه مدت کوتاه😅کیف میده😍والا من یکیو خودم دوست دارم

[QUOTE=165495054]استارتر مگ دختر نی که میکونه[/QUOT

جدیدا دختراااا هم میکنن آدموو😂

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
2803

من که با هر هندی صحبت میکنم نمیدونم چرا بعد از ۳ روز میخواد بیاد ایران خاستگاری.

و چقدر هم وابسته میشن مثلا خیلی شبیه پسرای ایرانین در این مورد.😂😂😂

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 
😍😅فداتشم عزیزم ولی من فقط در حد چته دوستانه و معمولیه اونم واسه یه مدت کوتاه😅کیف میده😍والا من یک ...

جانم گلم کار حوبی میکنی اینایی که مجازین برا سرگرمی باطرف چت میکنند مثل خود تو😆😆

واقعا ببخشید خواهرم منو لغو زد و من خودم گوشی خریدم اومدم نی نی سایت کاشکی خواهر نداشتم😔😔
2804
ببین زمین تا اسمون با این سریالا تفاوت دارن من خودم یکی از دوستام کره است میگه اصلاا اینطور نیستن و ...

پیشه بگی چطورین من واقعا دوستشون دارم انگار خیلی با فرهنگن و زندگی شادی دارن و خیلی ساده هستن 

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

من با دو تا پاکساتانی دوست بودم اما یکیشون بد جور گیر داده بود میگفت تو خیلی خوشگلی بیام هاستگاری هر دومون مسلمونیمو از این حرفا تنها دلیل حدا شدنم ازش این بود اون فارسی بلد نبود من انگلیسی دست و پا شکسته خرف میزدم اما منظورمو میرسوندم خیلی سخت بود هی میگفت انگلیسیتو قوی کن منم باهاش کات کردم 😂

2805
عکسو گذاشتم همتونو میکنم

من نمیخام عذر دارم😐🤣

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
2801