2777
2789
عنوان

با یه هندوستانی چت کردم و بدجور چشمش گرفته بود!+عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 141320 بازدید | 1676 پست
من خودم یکبار با یک کره ای چت کردم و خب فکر میکرد عربم و اولش خیلی سرد بود ولی یکم که با من اشنا شد ...

کره ای که گفتی من یاد این پسرای جذابو دختر کش تو سریالاشون افتادم 😁😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم عاشق آفریقایی هام😍حتی جایی سفر کرده بودم آفریقایی زیاد داشت و واقعا مردم خوبی هستن 

من اصلا میخوام با پسر چت کنم اصلا به احلاقش اهمیت نمیدم به خشکلیش اهمیت میدم

واقعا ببخشید خواهرم منو لغو زد و من خودم گوشی خریدم اومدم نی نی سایت کاشکی خواهر نداشتم😔😔
فکرکنم بیشترازاون چشم توگرفته بودش

😅نه بابا من خودم یکیو دوست دارم و اونم خبر داره از این قضیه و بهش گفتم و تازه جواب این شازده رو دیر به دیر میدم😅اگه بشینم تا صبح چت میکنه طرف 

2803
خب مردای ایرانی هم اکثرا تو کفن خدا نکنه چششون به یه زن بیوفته هزارتا متلک میندازن و چشم چرونی میکنن ...

اره خب یبار هر ۵ دقه با ده تا اسم مختلف رفته بودم چت روم هر ده بارو همه اومده بودن پیوی دنبال اونجور چیزابودن ینی قشنگ اسماشونم یادگرفته بودم میگفتم توهمین الان اومدی پیوی میگف نننن من بار اولمه فقط تورو میخام😐 کلا جایی ک ماهستیم خیلی بده

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
کره ای که گفتی من یاد این پسرای جذابو دختر کش تو سریالاشون افتادم 😁😍

ببین زمین تا اسمون با این سریالا تفاوت دارن من خودم یکی از دوستام کره است میگه اصلاا اینطور نیستن و خب واقعا تو ذوق ادم میخوره

2804
عکسو گذاشتم همتونو میکنم

😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶

خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️.                  درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️.                     درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️.                                  درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍                                        در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️                      در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️        درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه  که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜                                        اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️          
2805
ببین زمین تا اسمون با این سریالا تفاوت دارن من خودم یکی از دوستام کره است میگه اصلاا اینطور نیستن و ...

واقعا ؟😐همه فانتزی ها و تصوراتمو خراب کردی ☹😖 مثلا من خودم عاشق یه پسری مثل لی مین هو هستم خیلی جنتلمنه 😪

کلا هندیا تو چت میخوان مخ دخترای ایرانی رو بزنن نمیدونم چرا

اره دقیقا از فالوئرای منم فالو میکرد دخترا رو😂😅والا نمیدونه تو ایران این پسرای ایرونی یادمون دادن مخ زدن یعنی چی😅

2801