2777
2789
عنوان

با یه هندوستانی چت کردم و بدجور چشمش گرفته بود!+عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 141320 بازدید | 1676 پست
منم مثل خودتم خیلی با خارجیا چت میکنم خیلی تعریف زیبایی ایرانیا رو می کنن مخصوصا هندیا ولی خیلیم ...

جواب بده😍

واقعا ببخشید خواهرم منو لغو زد و من خودم گوشی خریدم اومدم نی نی سایت کاشکی خواهر نداشتم😔😔
نبود دستتو بده بریم😐😂😂😂😂🚶🏻‍♀️

بیا بیا بریم😂😂😂😂😂

کاربری دوم من هست....  به عقیده من بهتر است آدم تلخکام باشد ولی بداند، تا اینکه خوشحال باشد و فریب‌خورده.( )💪🏃‍♀️🎶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب بده😍

اینکه فرانسویا خیلی خوب و مهربون و بافرهنگن

ایتالیا ها دو گروهن ی گروهی ی کم گستاخن ولی اکثرشون خیلی ماهن و خونگرمن 

همه شون میگن چقد خوشگلی و اینا و کلان قیافه های ما رو دوس دارن

افریقایی ها و اتیوپی ها برخلاف تصور خیلیا واقعاااااا با شخصیت و با فرهنگن

خیلی احترام نگه میدارن و به فرهنگا و حد و مرزا احترام می زارن خیلی زیبایی ما رو دوس دارن

من ی دوست افریقایی دارم و فوق العاده مهربون و باشخصیت هست خیلی اهمیت میده و میشه رو کمش حساب باز کرد

بقیه شونم که برخورد داشتم خوب بودن در کل

ولی امان از هندیاااااا

به جرعت میتونم بگم هندی دیدین فراررررررررر کنین

فقط فرارررررر

خیلی گستاخن حد و مرز حالیشون نیس وقتیم واسشون توضیح میدی باز واسشون اهمیت نداره و به خودشون اجازه میدن سوالای گستاخانه بپرسن

بی ادبم هستن

خیلی فضولن و میخوام وارد حریم شخصیت شن

من خیلی ساله دارم با خارجیا چت می کنم

با 100 تا هندی شاید حرف زدم این بین فقط دو تاشون خوب بودن اینام خیلی تحصیلات بالا داشتن و یکیشون صاحب برند بود 

ولی خب ایرانیا و ایرانو خیلی دوست دارن

و عاشق قیافمونن💗

2803
اینکه فرانسویا خیلی خوب و مهربون و بافرهنگن ایتالیا ها دو گروهن ی گروهی ی کم گستاخن ولی اکثرشون خیل ...

نه منظورم اینه که کجا میری چت می کنی یعنی اینکه تو اینستا ،توییتر کجا خارجی هست میری چت میکنی

واقعا ببخشید خواهرم منو لغو زد و من خودم گوشی خریدم اومدم نی نی سایت کاشکی خواهر نداشتم😔😔

توتلگرام همش اسم های مسخره سرچ میکردم باحروف درهم برهم خارجکی،یهو یه گروه خارجی اورد بالا منم عضو شدم.تازه هم سردار رو ترور کرده بودن منم کلی عکس سردار رو رگباری فرستادمو فحششون دادم برگاشون ریخته بود.بعدکه لفت زدم خواهرم ازتاریخچه دوباره رفت پیداش کرد گفت ایناامریکایی نبودن احمق برزیلی بودن بدبختا....

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...
نه منظورم اینه که کجا میری چت می کنی یعنی اینکه تو اینستا ،توییتر کجا خارجی هست میری چت میکنی

اینستا پیجای خارجی رو فالو دارم

تو تل گروهای خارجی هستن

ی بوتم ی مدت تو تل داشتم واسه خارجیا بود

2804
اینکه فرانسویا خیلی خوب و مهربون و بافرهنگن ایتالیا ها دو گروهن ی گروهی ی کم گستاخن ولی اکثرشون خیل ...

بابا شما خیلی با کلاسید...

من تو عمرم با یه خارجی چت کردم دانشجو دانشگاه بین الملل قزوین بود بعدش قرار گذاشتیم دیدم طرف افغانیه😑

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀
من تا الان نود درصد کسایی که دیدم با هندی ازدواج کردن پشیمون بودن یکی دوتا شون که طلاقم گرفتن فرهنگ ...

خب بگید 

این تاپیک جالبی بود مرسی استارتر 

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
2805
https://s17.picofile.com/file/8414984100/۲۰۲۰۱۱۲۳_۰۰۳۸۳۲.jpg   عکسش

خیلی زشته و بداندام کدوم دختر ایرانی حاظره بره زن این بشه  

خدا جون ازت خواهش میکنم این دفعه تو ذوقم نزن بزار صدای قلب تو دلیم رو بشنوم .صحیح وسالم به دنیا بیاد بغلش کنم ...    آخیش ۶هفته و۳روز درتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۴صدای قلب تو دلیمو شنیدم .خدا کنه غربالگری اول برم بگه سالمه سالمه     آخیش خدارو هزار مرتبه شکر غربالگری اول فندوقم سالم بود      

دختر یکی از همشهریامون با یه سودانی چت میکرد.عاشق هم شدن.پسره اومد ایران خواستگاریش خانواده دختره راضی نمیشدن.پاشنه ی درشونو از جا کَند بالاخره ازداگواج کردن دختره رو برداشت رفت سودان.هیچ جوری تو کتم نمیره😐 لامصب مخ اروپایی چیزی میزدی.آخه سودان😐

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
از چه نظر خوب نیستن؟

هر چی که بگی 

بهداشت صفر

اخلاق صفر حتی تحصیلکردشون 

کلا اخلاق هاشون عهد بوقیه زن و بها نمیدن 

کلا عجیب غریبن اینکه بگی بد و خوب همه جا هست درباره اینها صدق نمیکنه بین بد و بدتر هستن😅

خیلی دلایل هست طومار میشه بنویسم

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
2801