من عاشق اینم با ملیت های مختلف چت کنم یا صحبت کنم و حتی قبلنا که کشورای خارجی مسافرت کرده بودم بدجور خارجیا رو به خودم جذب میکردم!😅به خدا نمیخوام تعریف کنم از خودم ولی واقعا تا صحبت میکردم چه پسر چه دختر زود باهام گرم میگرفت در حالی که کمی ادم خجالتی هستم😃امروزم با یه هندی دوستانه چت کردم و آقا دیدم این چشمش دخترای ایران رو گرفته بدجورررررم😂همش تعریف میکرد و میگفت دخترای ایران خوشگلن و...البته عکساشم نگاه کردم خودش زشت نبود!معمولی بود:/ولی خب دیگه به افتخار دخترای نچرالللل ایرانمون(نه اون حسودای پلاستیکی)!شما هم اگه تجربه چت یا صحبت با خارجیا رو دارید اینجا بگید😁فداتون بوچ به آبجیا😙و مخلص داداشا😎
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من با دو تا پاکساتانی دوست بودم اما یکیشون بد جور گیر داده بود میگفت تو خیلی خوشگلی بیام هاستگاری هر دومون مسلمونیمو از این حرفا تنها دلیل حدا شدنم ازش این بود اون فارسی بلد نبود من انگلیسی دست و پا شکسته خرف میزدم اما منظورمو میرسوندم خیلی سخت بود هی میگفت انگلیسیتو قوی کن منم باهاش کات کردم 😂
واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤