2777
2789
عنوان

با یه هندوستانی چت کردم و بدجور چشمش گرفته بود!+عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 141320 بازدید | 1676 پست
اره هندیا خیلی تو کفن پاکستانیاهم همینطور ی هندی یبار بم گف مااینجا همه زدیم بالا چون شرایط ازدواج ...

اره عزیزم پاکستانیا دو رو هم هستن!یه بار یکی گفت ۲۰ سالمه بعدش فهمیدم ۴۰ سالشه لعنتی😂😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
توی فیلم ها چقدر محبت و احترام به زن هاشون و میدیدم  باورم  شده بود

اصلا اینطور نیستن خودت داری میگی فیلم 

افکار به شدت پوسیده و ضد زنی دارن برو درباره احترام به زن و حق و حقوق زن و این مسایل تو‌کشورشون گوگل کن مطلب معتبر بخون متوجه میشی 

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
اکثرشون خیلیییی زشتن😎

دقیقا

نه تیپشون خوبه نه خوشگلن

و واسه همین ذوق میکنن ما رو میبینن

یعنی ما ایرانیا میریم تو خیابون پسرامون از بازیگراشون خوشگل ترن

با این حال قیافه مردم عادیشون اصلاااا شبیه بازیگراشون نیس و خیلی تفاوت داره

اصلا هندیا اونجوری نیستن

منم همسن شمام و عاشق چت کردن با ادم های مختلف در ملیت های متفاوت حتی یه بار با یه داعشی چت کردم😂😂 ...

یا خدا با داعشی چه حرفی داشتی آخه😬

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
2804
تاپیک جالبی بودی  خود بخود با ملیت های مختلفی اشنا میشی تجربه های دیگران واقعا خیلی جالبه ...

اره عزیزم دقیقا ما قبل کرونا جاهای دیگم مسافرت میکردیم و جوری بود زود صمیمی میشدم با بقیه😍😊خیلی کیف میده وقتی با ملیت های مختلف آشنا میشی و میشناسیشون

کلا هندیا تو چت میخوان مخ دخترای ایرانی رو بزنن نمیدونم چرا

چون دخترهای خودشون زشتن و ایرانی ها چون ذهنیت مثبتی دارن بهشون به خاطر فیلم هاشون باهاشون خوب و مهربون رفتار میکنن 

همین رنگ پوست دخترهای ما خیلی تو چشمشونه خودشون رنگ پوستشون سیاه هست با ماها فرق داره اپشن بالایی محسوب میشه برای پز دادن 

خیلی پزو هستن 

هندی یعنی بو 😆

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
2805
اره عزیزم پاکستانیا دو رو هم هستن!یه بار یکی گفت ۲۰ سالمه بعدش فهمیدم ۴۰ سالشه لعنتی😂😐

دلش جوون بود☻😁

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
2801