من عاشق اینم با ملیت های مختلف چت کنم یا صحبت کنم و حتی قبلنا که کشورای خارجی مسافرت کرده بودم بدجور خارجیا رو به خودم جذب میکردم!😅به خدا نمیخوام تعریف کنم از خودم ولی واقعا تا صحبت میکردم چه پسر چه دختر زود باهام گرم میگرفت در حالی که کمی ادم خجالتی هستم😃امروزم با یه هندی دوستانه چت کردم و آقا دیدم این چشمش دخترای ایران رو گرفته بدجورررررم😂همش تعریف میکرد و میگفت دخترای ایران خوشگلن و...البته عکساشم نگاه کردم خودش زشت نبود!معمولی بود:/ولی خب دیگه به افتخار دخترای نچرالللل ایرانمون(نه اون حسودای پلاستیکی)!شما هم اگه تجربه چت یا صحبت با خارجیا رو دارید اینجا بگید😁فداتون بوچ به آبجیا😙و مخلص داداشا😎
هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرمکه اومدی کشیدی آروم آروم عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلکک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمیارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️ به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عضو گروه بنفش💜#وزن اولیه:۸۹.۴۰۰ #وزن هدف:۶۵ همیشه وقتی حرف از لاغری میزنم همسرم میخنده و میگه خانم منو تو نمیتونیم وزن کم کنیم بیخودی خودتو اذیت نکن!باید بهش اثبات کنم ک من قدرتمندم و میتونم ...من باید بتونم که مثل بقیه انسانها خوش اندام باشم ! من نباید نعمت خوش اندامی رو از این صورت جذاب و موهای قشنگمم بگیرم!من میتونم شبیه تر به فرشته هابشم 💪💪💪💪💪💪💪
😂😂😂😂دهن ماروسرویس کرده بود،آخری براش نوشتم توحضرت عباس عموجان مارو بیخیال شو.بدبخت هی میگفت وات ...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣باید میگفتی تو رو جون گاندی ولمون کن😁😁😁😁بهرحال اگه دلشو نمیشکوندی الان عروس هندیا بودی و از اونجا تایپیک میزدی ایران چه خبر راسته دلار و گوشت و....گرون شده🙈🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
حالا این خوبه یه بار یه مراکشی بهم پیام داد گفت میخوام با فرهنگ ایران اشنا شم هی گیر سه پیچ میداد که برام توضیح بده 😁 فک کنم کینه ی اون گلی که تو جام جهانی خورد رو دلش مونده بود میخواست بیاد ازمون انتقام بگیره😂🇮🇷
🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
منم همسن شمام و عاشق چت کردن با ادم های مختلف در ملیت های متفاوت
حتی یه بار با یه داعشی چت کردم😂😂😍الان ازدواج کردم برای همین روم نمیشه از این کارا کنم😪میترسم شوهرم ناراحت شه
اما وقتی ب کشورای دیگ میریم با خانوماشون خخخخخیلی حرف میزنم 😂😂😂
عضو گروه بنفش💜#وزن اولیه:۸۹.۴۰۰ #وزن هدف:۶۵ همیشه وقتی حرف از لاغری میزنم همسرم میخنده و میگه خانم منو تو نمیتونیم وزن کم کنیم بیخودی خودتو اذیت نکن!باید بهش اثبات کنم ک من قدرتمندم و میتونم ...من باید بتونم که مثل بقیه انسانها خوش اندام باشم ! من نباید نعمت خوش اندامی رو از این صورت جذاب و موهای قشنگمم بگیرم!من میتونم شبیه تر به فرشته هابشم 💪💪💪💪💪💪💪