2777
2789
عنوان

کسی بچه اشو گفتاردرمانی برده

192 بازدید | 45 پست

سلام دوستان پسرم ۳ سال و ۲ ماهشه دایره لغاتش به ۵ کلمه ام نمیرسه تمام آزمایش ها و عکس برداری و شنوایی سنجی ام انجام داده دکترت میکن کاملا سالمه حتی بردم مغز و اعصاب و روانشناس گفتن اصلا اتیسم نیست ولی حرف نمیزنه حالا دکتر گفته ببرم کاردرمانی و گفتاردرمانی بنظرتون موثره؟؟؟؟ کسی و داشتین تو اقوامتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

ببین پسر منم تا سه ماه پیش کلمه ر رو نمیتونست تلفظ کنه قبلترش به سختی حرف میزد تلویزیون و گوشی رو برنامه فارسی آموزشی میزاشتم‌نگاه میکرد عالی بود

ولی من سه ماه پیش بردمش گفتار درمانی و تو یه جلسه کلمه رو یاد گرفت دیگه نیاز نشد ببرم 

حتما ببرش اگه تهرانی بهت آدرس بدم

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘

بله ما دوسالگی تا چهار سالگی گفتاردرمانی میبردیم

سال اول تونست حرف بزنه قبلش بلد مبود امابعدش بخاطرلکنت میبردیم

الان خوبه کامل

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

2804

بله من چند سال بردم و جوابم گرفتم.تنها حرف زدن ملاک نیست بچه از هم سناش عقب میفته بعدا برای مدرسه رفتن به مشکل میخوره به نظرم بهتره ی دکتر دیگه هم. ببری چون بچه ای که سه سالشه و حرف نزنه قطعا ی مشکلی داره ممکنه دارو نیاز داشته باشه. 

همتا اسم خـودمه♥
ببین پسر منم تا سه ماه پیش کلمه ر رو نمیتونست تلفظ کنه قبلترش به سختی حرف میزد تلویزیون و گوشی رو بر ...

میشه آدرسشو ب من بدی عزیز

دختر من ۲ سال و ۶ ماهشه کلمه هارو ک همرو ناقص میگه.مثلا لاکو میگه ک.گوشیو میگ گی.کلا یا اول کلمه رو میگه یا آخرشو ولی خوب منظورشو میرسونه.ببرم ب نظرت؟

2805
بله من چند سال بردم و جوابم گرفتم.تنها حرف زدن ملاک نیست بچه از هم سناش عقب میفته بعدا برای مدرسه رف ...

بله پیراستام داده گفته ببر گفتار درمانی خودم خیلی حساسیت دارم بالای ده تا دکتر بردم

2801