2777
2789
عنوان

کسی بچه اشو گفتاردرمانی برده

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 45 پست
من الان دخترم 3 سال 5 ماهشه کلمات میگه ولی همه کلمات نمیگه جمله بندی خیلی کم میگه میبرمش گفتار درما ...

کاش پسر منم حرف بزنه خیلی هوشش خوبه تو یک ثانیه همه چی یادمیگیره فقط حرف نمیزنه

کاش پسر منم حرف بزنه خیلی هوشش خوبه تو یک ثانیه همه چی یادمیگیره فقط حرف نمیزنه

بآید باهاش کار کنی من هر هفته گفتار درمانی میبرمش آخر جلسه تمرین میده میگه تمرین کن باهاش یا کلمات جملاتی که تو خونه میگه بنویس برام بیار الان میگن بیشتر فعل کار کن یعنی برو بشین بخور 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله پیراستام داده گفته ببر گفتار درمانی خودم خیلی حساسیت دارم بالای ده تا دکتر بردم

خب همون پیراستام برای تحریک مغزه حتما بدین البته سرخود هم قطع نکنین خطرناکه. برای گفتار درمانی هم باید صبر فراوان داشته باشین کنارش حتما خودتون تمرین کنین احتمالا کاردرمانی ذهنی هم لازم داره

همتا اسم خـودمه♥
خب همون پیراستام برای تحریک مغزه حتما بدین البته سرخود هم قطع نکنین خطرناکه. برای گفتار درمانی هم با ...

حقوق یکماه شوهرمو گذاشتیم کنار برای پول کاردرمانی و گفتاردرمانیش همسرم میگه هرچقد پول بخواد خرجش میکنم فقط حرف بزنه

2803
حقوق یکماه شوهرمو گذاشتیم کنار برای پول کاردرمانی و گفتاردرمانیش همسرم میگه هرچقد پول بخواد خرجش میک ...

اگه خیلی حساس نیستی بیمارستان دولتی کودکان برو اونجا گفتار درمانی داره من فقط 2 جلسه ازم پول گرفتن در حد 140 یا 120 تومن گرفتن دیگه مجانی شد برامون 

حقوق یکماه شوهرمو گذاشتیم کنار برای پول کاردرمانی و گفتاردرمانیش همسرم میگه هرچقد پول بخواد خرجش میک ...

به نظرم بهتره اول خودتون بیمه تکمیلی کنین. چند جا بپرسین که کدوم بیمه بهتر هزینه هارو پوشش میده یا اینکه اگر بیمه هستین بپرسین کدوم مرکز باهاشون کار میکنن اینطوری دیگه دغدغه هزینه نخواهید داشت.البته که آدم جونشم برای بچه اش میده ولی هزینه هاش واقعاکمرشکنه چون احتمالا چند وقت هم باید ببرین.. خوب میشه نگران نباش هنوز خیلی بچه اس فقط ممارست و صبر میخواد. 

همتا اسم خـودمه♥
اگه خیلی حساس نیستی بیمارستان دولتی کودکان برو اونجا گفتار درمانی داره من فقط 2 جلسه ازم پول گرفتن د ...

اتفاقا اونا بهتر هم کار میکنن چون جوانن و حوصله دارن و اینکه علمشونم بروز تره

همتا اسم خـودمه♥
به نظرم بهتره اول خودتون بیمه تکمیلی کنین. چند جا بپرسین که کدوم بیمه بهتر هزینه هارو پوشش میده یا ا ...

بیمه تکمیلی البرز داریم منم فکر کنم حداقل دو سه سال و باید بره

2804
اتفاقا اونا بهتر هم کار میکنن چون جوانن و حوصله دارن و اینکه علمشونم بروز تره

هر دوشنبه میبرمش در حین بازی کردن باهاش کار میکنن قبلا اسمشو نمی‌گفت الان اسمشو میگه

2805
2801