2777
2789
عنوان

خوشگلای حس ششمی میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 197 پست
عزیزم عشق من برمیگرده؟دوسم داره؟

ببخشید ولی برنمیگردع

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊
خوبین ولی یه دلخوری بینتون هست

بیشتر میتونی بگی؟

این دلخوری چی هس؟من باعث دلخوری اون شدم یا اون

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

گلمممممم لطفا منم بگو دیگه😭عشق من برمیگرده ؟اگع اره کی؟دوسم داره؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
نظر بابامم میتونی حس کنی؟؟بببخشیدا

عیب نداره گلم 

اولش مخالفه بعدن کم کم راه میاد

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊

عزیزم حست به منم بگو ا ن شا ءالله چه موقه ازدواج میکنم و شغلش چه چیزی هست؟ 

🌹🌹🌹منتظر ظهور مهدی صاحب الزمان هستم و به نگاه و یاری صاحب زمان دلبسته ام :خواهرای گلم برای سلامتی امام زمان و ا ن شا ءالله حاجت روایی همه ی بنده های پروردگار یک صلوات بفرستید 🌹🌹🌹
2804
خواهرم کی نامزد میکنه؟

عید

2805
2801