یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
واسه منم بگو پس...من کی ازدواج میکنم؟ شغلش چیه؟؟هرچی از خصوصیات ظاهری و اخلاقیش به ذهنت میرسه بگو
چند سالته
خصوصیاتش خوبه مهربونه ولی یه ذره زود رنجه
یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊
یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊
چند سالته خصوصیاتش خوبه مهربونه ولی یه ذره زود رنجه
عزیزم منم میگی؟ به نظرت اون کسی که تو ذهنمه به من حسی داره؟ و اینکه کی ازدواج میکنم؟ مرسی
گران باش؛ گاهی برای خودت هم خط و نشان بکش، رژیمِ ارزشمندی و غرور بگیر، به دلت اجازه نده هر کار که دلش خواست بکند و با منتِ هرکس را کشیدن، تمامِ هویت و ارزشت را لگد مال کند. خودت را تحمیل نکن، بگذار انتخابت کنند! یاد بگیر اگر کسی تو را نادیده گرفت؛ بی هیچ حرف و سوالی، مسیرت را جدا کنی. خودت را از دوست داشتن و احترام هایِ یک طرفه تحریم کن. آدم هایِ این زمانه ظرفیتِ بیش از حد دوست داشته شدن را ندارند، آدم هایِ این زمانه، عجیبند، هرچقدر متواضع تر باشی، بیشتر تو را لِه می کنند! با ارزش باش، بگذار شبیهِ یک گنجینه، دنبالت بگردند، خودت را پشت هیچ ویترینی عرضه نکن، اگر هم کردی، لااقل؛ گران باش!!!💜